حفاظت و ازمون نرم افزار در برابر خطا با استفاده از دنباله فراخوانی های سیستمی
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: نهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
- کد COI اختصاصی: ACCSI09_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1781
نویسندگان
دانشگاه تربیت مدرس، گروه مهندسی کامپیوتر
دانشگاه تربیت مدرس، گروه مهندسی کامپیوتر
چکیده
استفاده از دنباله های فراخوانی های سیستمی برای بررسی رفتار برنامه ایده ای نوین و کارآمد بوده است و استفاده از این ایده برای حفاظت و آزمون نرم افزار چالش های جدیدی میطلبد. استفاده ازفراخوانی های سیستمی، قبلا برای تشخیص نفوذ به برنامه استفاده شده است. در روش های پیشنهادی قبلی به طور عمده از یک پنجره لغزان والگوریتم های تطابق کامل، توالی های مجاور، شبکه های عصبی، مدل پیش بینانه ، مدل آماری، و ماشین حالات متناهی برای ایجاد و بررسی نمای رفتاری برنامه استفاده شده است. در این مقاله، دنباله های فراخوانی های سیستمی با نگرش دیگری مورد بررسی قرار گرفته است و خصوصیاتی که احتمالا برنامه تولید کننده ی این دنباله را دارا میباشد، مد نظر قرار گرفته است. با توجه به اینکه به برنامه به صورت اجراهای موفق و به دور از شکست برنامه، حلقه های موجود در دنباله ها کشف شده و درخت منطق اجرای برنامه ساخته می شود . این درخت که نشان دهنده ی مسیرهای اجرایی برنامه می باشد، به عنوان نمای رفتاری برنامه جهت تشخیص وقوع به شکست به کار می رود. نتایج آزمایشات بر روی برنامه های lpr و stide صحت عملکرد این روش را تایید می کند.کلیدواژه ها
آزمون نرم افزار ، نمای رفتاری برنامه ، فراخوانی سیستمی ، درخت منطق اجرای برنامهمقالات مرتبط جدید
- تشخیص بیماریهای سلامت روان با استفاده از الگوریتمهای شبکههای عصبی کانولوشنی (CNNs) و ماشین بردار پشتیبان SVM
- ادغام هوش مصنوعی با دامپزشکی: انقلاب دیجیتالی در بهبود مراقبت از حیوانات خانگی و خدمات مشتریان
- شناسایی بد افزارهای اندرویدی با ترکیبی از الگوریتم های یادگیری ماشین
- ارزیابی عملکرد نرم افزارAda از منظر کاربر، دقت تشخیص و سیستم بهداشت و درمان
- مدیریت مخاطرات در تولید و توسعه پروژههای نرم افزاری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.