مدلسازی ریاضی توان کشی در آسیاهای گردان

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن
  • کد COI اختصاصی: SMEC06_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2288
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مطهره خندان

دانشجوی مهندسی معدن )گرایش استخراج ( دانشگاه کاشان

اکبر فرزانگان

استادیار دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی، گروه معدن

چکیده

هزینه های توان کشی آسیاها، بیش از نیمی از هزینه های عملیاتی کارخانه های فراوری مواد معدنی را به خود اختصاص می دهند . بر این اساس روشی که بتواند میزان توان آسیا را پیش بینی نماید برای طراحان وگردانندگان کارخانه بسیار قابل اهمیت است . این مقاله، نتایج پروژه ای را که هدف آن توسعه نرم افزاری مستقل برای مدلسازی ریاضی و محاسبه توان کشی آسیاهای مختلف بر اساس مشخصات طراحی و عملیاتی آنها بوده است، ارایه می کند . به طور کلی، در برنامه کامپیوتری توسعه یافته توسط نویسندگان مقاله الگوریتمی برای محاسبه توان کشی سه نوع آسیاهای گلوله ای، خودشکن و نیمه خود شکن تهیه و پیاده سازی گردید، الگوریتم مزبور بر اساس تحقیقات و یافته های مورل، آستین، میشرا و راجامانی در این زمینه طراحی شده است . اغلب مطالعات نشان داده است که توان کشی آسیاهای گردان به پارامترهایی همچون سرعت آسیا، طول و قطر آسیا، وزن مخصوص کانه و گلوله های فولادی، نسبت پرشدگی آسیا با گلوله و شارژ نهایی و نوع تخلیه )سرریز یا شبکه ای ( وابسته است . با بررسی تاثیر این پارامترها، توان کشی آسیاهای گردان به صورت روابطی ریاضی مدلسازی شده و در نهایت به صورت برنامه ای به زبان + + C در آمده اند . دقت این مدلها با مراجعه به داده های حاصل از محدوده وسیعی از آسیاهای صنعتی ارزیابی شده و چند نمونه به منظور تشریح کاربرد انواع مدلها ارایه شده است .

کلیدواژه ها

توان کشی , آسیای گردان , آسیای نیمه خودشکن , آسیای خودشکن , آسیای گلوله ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.