تعیین تابع شکست کانسنگ باریت دره کاشان

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن
  • کد COI اختصاصی: SMEC06_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1769
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینت سادات میرزایی

کارشناس استخراج معدن

اکبر فرزانگان

استادیار دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی ، گروه معدن

چکیده

درکارخانه های فرآوری مواد معدنی، بیشترین هزینه در مدارهای آسیا کنی صرف میشود . به همین دلیل عدم شناخت کافی از عوامل موثر در فرآیند آسیاکنی می تواند منجر به طراحی نامناسب مدارهای مربوطه و عملکرد غیر بهینه آنها در مرحله بهره برداری گردد . بنابراین داشتن اطلاعاتی کامل از نوع ماده معدنی خرد شونده کمک زیادی در مرحله طراحی و عملیات می نماید . با استفاده از تابع شکست کانسنگ، می توان رفتار آن را هنگام خردایش پیش بینی کرده و بر اساس آن مدارهای آسیا کنی را طراحی بهینه کرد و یا عملکرد آنها را هنگام بهره برداری بهبود بخشید . در این مقاله نتایج حاصل از پروژه ای که هدف آن بررسی چگونگی خردایش کانسنگ باریت دره کاشان بوده است ارایه می گردد . تابع توزیع شکست نمونه های باریت موجود در کارخانه فرآوری درین کاشان با استفاده از امکانات آزمایشگاه کانه آرایی گروه معدن دانشگاه کاشان تعیین گردید . برای این منظور، ابتدا نمونه ها در سنگ شکن فکی و آسیای گلوله ای آزمایشگاهی خرد شده و نمونه های تک اندازه شده برای انجام آزمایش های تعیین تابع شکست تهیه شدند . سپس، تابع شکست بر اساس داده های خام حاصل از خردایش و با کمک نرم افزار BFDS تعیین گردید . همچنین برای تعبیر و تفسیر تابع شکست به دست آمده و تعیین ارتباط آن با ترکیب کانی شناسی کانسنگ، بخشی از نمونه ها توسط آزمایشگاه پراش پرتو ایکس ) )XRD گروه معدن دانشگاه کاشان تجزیه و هویت فازهای بلوری موجود در آنان مشخص گردید . بر اساس آزمایش های مختلف انجام گرفته در این پروژه، نحوه شکست کانسنگ باریت دُرّه به طور تفصیلی بررسی گردید که در بهینه سازی خردایش استفاده می گردد .

کلیدواژه ها

تابع شکست، آسیای میله ای، آسیای گلوله ای، اندیس باند، باریت، نرم افزار BFDS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.