بررسی خودکفایی انرژی در ساختمانهای ساخته شده بر مبنای معماری داینامیک
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری و فرهنگ شهر پایدار
- کد COI اختصاصی: ARCHITECTCONF02_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1379
نویسندگان
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان
عضو هیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان
دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان
چکیده
امروزه بحران های انرژی مسئله ای مهم برای همه ی مردم جهان به حسب می آید. کاهش مقدار سوخت های فسیلی و محدود شدن منابع از یک طرف و افزایش بیش از حد جمعیت در بسیاری از مناطق همه را به فکر کاهش مصرف انرژی و یا پیدا کردن راهی برای کنترل آن هدایت میکند. معماران و طراحان نیز طراحی های خود را به سمت خودکفایی انرژی در ساختمانها، پیش میبرند به طوریکه ساختمانهای "انرژی صفر" را ایجاد کرده اند که انرژی های گرمایی، سرمایی و الکتریسیته و دیگر انرژی های لازم برای زندگی را تامین میکند. دینامیک بودن ساختمان ها میتواند در افزایش بهره وری در تبدیل انرژی های پایدار به انرژی های مصرفی نقش مهم و اساسی داشته باشد. در این تحقیق به شناخت تاثیرات معماری دینامیک در خودکفایی ساختمان میپردازیم و با معرفی ساختمان های خودکفا و انرژی صفر، تاثیر دینامیک بودن ساختمان بر ارتقای بهره وری تولید انرژی را ارزیابی میکنیم. ساختمان های دینامیک با چرخش مناسب به جهات مختلف میتوانند میزان انرژی دریافتی خورشید را تغییر داده و با استفاده از سلول های فتو ولتائیک خورشیدی و توربین های بادی و همچنین چرخش به سمت مسیر مناسب خورشید و باد، گامی مهمی در خودکفایی انرژی بردارند.کلیدواژه ها
ساختمان انرژی صفر، خودکفایی انرژی، معماری دینامیک، معماری پایدارمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.