پیشگیری از تخریب محیط زیست با استفاده از ارزیابی اثرات زیست محیطی EIA

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: AMTM01_271
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 678
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم مهری چروده

کارشناس ارشدمهندسی منابع طبیعی-رئیس هیئت مدیره شرکت نمای پدیده شفق-دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی کرج

سارا بنی نعیمه

کارشناس ارشداقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی-کارشناس ارشد سازمان آب وبرق خوزستان

چکیده

در حال حاضر به منظور دستیابی به توسعه پایدار در کشور و به منظور پیشگیری از آلودگی وتخریب محیط زیست کلیه فعالیتهای عمرانی وتوسعه ای در کشور با در نظر گرفتن ملاحضات زیست محیطی صورت میگیرد . برهمین اساس پیش از اجرای بسیاری از پروژه های عمرانی و توسعه ای پیامدها و اثرات اینگونه طرح ها بر محیط زیست منطقه شناسایی و پیش بینی گردیده و اقدامات لازم به من ظور کنترل و کاهش آن ها بکار بسته می شود که طرح هایتوسعه ای مربوط به صنایع نفت و گاز نیز از آن جمله می باشند. این کار عموماً از طریق انجام ارزیابی اثرات زیست محیطی طرح های توسعه ) Environmental Impact Assessment ( صورت میگیرد. این فعالیتی است که به منظورشناسائی و پیش بینی اثرات یک پروژه بر روی رفاه و سلامت انسان و همچنین محیط بیولوژیکی او به انجام می رسد ،ارزیابی اثرات زیست محیطی یک ارزیابی سیستماتیک از شاخصهای زیستمحیطی است که عملکردها ی آنها می تواند بر محیط زیست تأثیر داشته باشد و شامل پیامدهای اقتصادی اجتماعی هم می شود . در این مقاله سعی میشود به روند کلی اجرای ) EIA (از شروع کار تا مرحله تعیین عمق و محدوده مطالعاتی مفهوم گزارش ارزیابی اثرات واهداف ارزیابی اثراتزیست محیطی وفرایند ارزیابی محیط زیست و پیشگیری از تخریب محیط زیست پرداخته و نتیجه گیری در مورد اثرات مثبت این روش خواهد بود .

کلیدواژه ها

ارزیابی ، اثرات زیست محیطی، تخریب محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.