بررسی موانع صادرات زیتون ایران بر اساس مدل الماس پورتر
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: AMTM01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 686
نویسندگان
چکیده
امروزه برای آنکه بخشی از اقتصاد جهانی باشیم و برای حفظ استانداردهای زندگی ، باید یاد بگیریم به شدت در بازار جهانی رقابت کنیم. به همین دلیل است که بهره وری بالاتر و کیفیت محصول به یک ضرورت تبدیل شده اند. تجارت بین الملل یکی از مباحثمهم در توسعه اقتصادی است که می تواند درآمد صادرات را برای سرمایه گذاری و جذب فناوری های نوین به منظور افزایش قدرت تولیدی کشور فراهم آورد. تمرکز این مقاله بر این است که بر اساس مدل الماس پورتر ( ١٩٩٠ ) آیا ایران می تواند در زمینه صادرات محصولات کشاوری به طور خاص زیتون در عرصه بین المللی به رقابت بپردازد یا خیرکلیدواژه ها
زیتون، صادرات، مزیت رقابتی ملل، مدل الماس پورترمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.