تأثیر تضمین کیفیت نرم افزار در سازمان مبتنی بر معماری سرویس گرا

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_542
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 697
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده مریم فلاح مهدی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه گیلان، رشت

رضا ابراهیمی اتانی

استادیارگروه مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی دانشگاه گیلان، رشت

چکیده

کنترل کیفیت مجموعه ای است از بازبینی ها و آزمایشاتی که در فرایندهای نرم افزاری به منظور اطمینان از انطباق محصول با نیازهایی که در آن تعریف می شود کنترل کیفیت با استفاده از بازخوردها فرایندی را جهت انطباق با خواسته ها ارزیابی می کند. با توجه به حجم عظیم اطلاعات، دقت و کاهش هزینه، گردش کار سریع، امنیت داده ها، نیاز به یکپارچگی نرم افزارهای موجود و کاهش افزونگی اطلاعات و سایر عوامل سازمان ها بر آن شدند که مشکلات فوق را برای پیشبرد اهداف خود و ماندن در چرخه رقابت با استفاده از تکنولوژی های جدید رفع نمایند. از این رو ترکیب معماری سرویس گرا با SQA به منظور اطمینان از ارائه خدماتی با کیفیت بهتر این تصور را به واقعیت تبدیل می کند که بسیاری از چالش هایی که در مسیر استقرار SOA بوده رفع گردد و با توجه به بازخوردهای که به دست آمده از سیستم و مهندسی مجدد بتوان نتایج منطبق بر خواسته ها را فراهم نمود. در این مقاله به بررسی تضمین کیفیت نرم افزار در ترکیب معماری سرویس گرا در سازمان ها و مزایای آن، با اطمینان از انطباق نتیجه تولید شده با خواسته های مورد نیاز، پرداخت می شود.

کلیدواژه ها

تضمین کیفیت نرم افزار، معماری سرویس گرا، مدل ادغام بلوغ قابلیت، مدیریت کیفیت، معماری سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.