روش های موثر استخراج زیرگراف پرتکرار بدون تولید کاندید
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CITCONF02_274
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 631
نویسندگان
استادیار،دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، اصفهان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، اصفهان، ایران
چکیده
الگوریتم های داده کاوی راه کاری برای مقابله با افزایش تعداد اشیاء پیچیده هستند. گراف، ساختار داده ای برای مدل سازی اشیاء پیچیده و همچنین یک مدل کلی برای نشان دادن داده ها می باشد؛که در بسیاری از حوزه ها مانند: شیمیانفورماتیک و بیوانفورماتیک استفاده می شود. استخراج زیر گراف پرتکرار، یکی دیگر از موضوعات پژوهش فعال در داده کاوی است. تلاش های انجام شده برای استخراج زیرگراف پرتکرار منجر به ارائه الگوریتم هایی در دو گروه کلی Apriori و Pattern growth گردیده که تاکنون چندین الگوریتم در هرگروه ارائه شده است. با توجه به برنامه های کاربردی بسیار و مطالعات گسترده در این زمینه می توان به مواردی مانند: پردازش اسنادXML شاخص گذاری گراف، مسیریابی در شبکه های کامپیوتری، طراحی داروها و غیره اشاره کرد. در این مقاله علاوه بر ارائه گزارش مختصری از الگوریتمهای استخراج زیرگراف پرتکرار مبتنی بر رویکرد Pattern growth چارچوبی برای طبقه بندی این الگوریتم ها نیز پیشنهاد گردیده است.کلیدواژه ها
داده کاوی، زیرگراف های پرتکرار، Pattern growthمقالات مرتبط جدید
- فشرده سازی داده های ساخته شده با پاشش گاوسی در مدل سازی سه بعدی با استفاده از تحلیل مولفه اصلی
- دسته بندی عیوب جوش روی تصاویر پرتونگاری صنعتی با معرفی مدل یادگیری عمیق WeldClassNet
- بهبود تخمین بارندگی از پردازش تصاویر ماهواره ای با تلفیق هوش مصنوعی و داده های جغرافیایی (مطالعه موردی شهرستان بندرانزلی)
- تشخیص بیماری صرع در سیگنالهای الکتروانسفالوگرافی با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات و ماشین بردار پشتیبان کوانتومی
- ارائه روش بهبود شناسایی کشتی در تصاویر SAR با استفاده از شبکه عصبی عمیق مبتنی بر باکس های مرزی چرخشی و الگوریتم توجه ادغام شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.