روش های تشخیص سرویس در معماری سرویس گرا

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_256
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 438
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی محمدیان

دانشجوی مقطع دکتری،گرایش نرم افزار،دانشگاه علم و صنعت،تهران

چکیده

یکی از مهم ترین چالش ها در معماری سرویس گرا ، مرحله تشخیص سرویس هاست که در این مرحله ،سرویسی که باید پیاده سازی شود، تعیین می گردد.باوجود ارائه روش های گوناگون در دهه های قبل،تشخیص سرویس ها همچنان به عنوان یک چالش مطرح است.فقدان متدهای سامانمند و روش های جامع که در برگیرنده جوانب مختلف کسب و کار و مباحث کیفی است،باعث شده است که تشخیص سرویس ها همچنان به عنوان یک چالش مطرح باشد. در این مقاله ده روش کلی تشخیص سرویس مورد بحث و بررسی قرار داده شده اند. الگوریتم های حال حاضر در حوزه تشخیص سرویس از یک یا ترکیبی از این ده روش کلی برای تشخیص سرویس ها استفاده می نمایند. روش های تجزیه فرآیند کسب و کار ، مدل وظایف کسب و کار ،اجزا موجودیتی کسب و کار ،مالکیت و مسئولیت ،هدف گرایی ،مبتنی بر مولفه ،دارایی موجود،تحلیل استفاده از کاربرد پیش زمینه ،زیرساخت و نیازمندی های غیرعملکردی روش هایی هستند که برای تشخیص سرویس ها بکار گرفته می شوند.

کلیدواژه ها

معماری سرویس گرا،شناسائی سرویس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.