بهبود الگوریتم ماشین های بردار پشتیبان با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری برای پیش بینی بار مصرفی برق(مطالعه موردی توزیع برق شهرستان اصفهان)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CITCONF02_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 457
نویسندگان
دانشکده مهندسی کامپیوتر،واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،ایران
دانشکده مهندسی کامپیوتر،واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،ایران
چکیده
پیش بینی بار مصرفی به عنوان یکی از جنبه های مهم در مدیریت مؤثر سیستم های قدرتی شناخته شده است. این کار در طولانی مدت، به متخصصین و تصمیم گیرندگان شرکت های تولید و توزیع کننده برق کمک می کند تا راجع به زمان ساخت نیروگاه ها، انتقال و توزیع شبکه ها و برق رسانی تصمیم گیری کنند. در کوتاه مدت نیز این کار باعث اختصاص منابع در شبکه برق رسانی جهت تغذیه و پاسخ دادن به کلی درخواست های مشترکی می شود. در این تحقیق، به پیش بینی بار مصرفی به صورت کوتاه مدت برای شهرستان اصفهان با استفاده از روش ماشین های بردار پشتیبان بهبود یافته پرداخته شده است. در این روش از الگوریتم بهینه سازی رقابت استعماری برای تنظیم بهینه پارامترهای مدل و یافتن بردارهای پشتیبان جهت پیش بینی بار مصرفی استفاده شده است. نتایج حاصل از روش ماشین های بردار پشتیبان بهبود یافته و روش معمولی 88% کاهش خطای پیش بینی را نشان می دهد.کلیدواژه ها
پیش بینی بار مصرفی برق ،ماشین های بردار پشتیبان،الگوریتم رقابت استعماری،داده کاویمقالات مرتبط جدید
- فشرده سازی داده های ساخته شده با پاشش گاوسی در مدل سازی سه بعدی با استفاده از تحلیل مولفه اصلی
- دسته بندی عیوب جوش روی تصاویر پرتونگاری صنعتی با معرفی مدل یادگیری عمیق WeldClassNet
- بهبود تخمین بارندگی از پردازش تصاویر ماهواره ای با تلفیق هوش مصنوعی و داده های جغرافیایی (مطالعه موردی شهرستان بندرانزلی)
- تشخیص بیماری صرع در سیگنالهای الکتروانسفالوگرافی با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات و ماشین بردار پشتیبان کوانتومی
- ارائه روش بهبود شناسایی کشتی در تصاویر SAR با استفاده از شبکه عصبی عمیق مبتنی بر باکس های مرزی چرخشی و الگوریتم توجه ادغام شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.