بررسی چرخه حیات برنامه های اندروید

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 825
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان سرگلزایی

مربی ،دانشگاه زابل

سروش پیری زنده دل

دانشجوی کارشناسی فناوری ازلاعات،دانشگاه زابل

محمدجواد خضعلی

کارشناس ارشد کامپیوتر،دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

پیشرفت چشمگیر سیستم عامل اندروید و نقش آن در بسیاری از جنبه های آموزشی، سرگرمی، سلامت و غیره این نکته را نشان می دهد که توجه عمده برنامه نویس آن از حوزه برنامه نویسی دسکتاپ باید به سمت این سیستم عامل تغییر پیدا کند. وجود شرکت بزرگی همچون گوگل به عنوان راهبر این پروژه و پشتیبانی اکثر کمپانی های دیگر همچون سامسونگ، سونی و حتی مایکروسافت که خود دارای سیستم عامل ویندوز است و می تواند دلیلی برای اهمیت این موضوع و توجه به توسعه دهنده آن به آن باشد. در این پژوهش ابتدا به آناتومی و ساختار برنامه های اندروید خواهیم پرداخت و بیان خواهد شد که ساختارهای مختلفی وجود دارد که کاربردهای خاص خود را دارا می باشند. مجموعه این کاربردهای خاص باعث بوجود آمدن مجموعه ای هماهنگ به نام برنامه های کاربردی برای یک وسیله ارتباطی هوشمند با سیستم عامل اندروید می شود.

کلیدواژه ها

برنامه نویسی،اندروید،سیستم عامل،چرخه حیات،فعالیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.