روش های پالایش صفحات وب، از هدف تا دستاورد
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CITCONF02_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 659
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه علوم کامپیوتر، دانشگاه تبریز، تبریز
چکیده
پالایش صفحات وب یکی از روش های کنترل محتوای اینترنت است که امروزه بسیار مورد توجه می باشد. توسعه سریع شبکه جهانی وب، تنوع دیدگاه ها و توانایی برای مثال هر نوع اطلاعاتی، موجب شده است تا دسترسی به محتوای مضر و غیر قانونی بیش از پیش آسان گردد. برای پالایش چنین مطالبی شناسایی صفحات وب با محتوای مضر حائز اهمیت است. در حالت کلی برای پالایش صفحات وب از روش های مبتنی بر متن، تصویر، صدا و یا ترکیبی از این موارد استفاده می شود. با توجه به اینکه از واقعیت پالایش مطالب اینترنت گریزی نیست، شناخت و بررسی این روش ها به فهم صحیح از پالایش، نقاط قوت و ضعف آن ها کمک شایانی می نماید و در کنار آن می توان راهی برای بالا بردن دقت و صحت پالایش یافت. با توجه به اهمیت مسائل بیان شده، در این مقاله به پالایش و برخی روش های آن پرداخته و سعی شده است تا هدف و دستاوردهای آن ها مورد بررسی قرار گیرد.کلیدواژه ها
طبقه بندی صفحات وب، پالایش متن، پالایش تصویر، پالایش صدا و ویدئومقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.