بررسی آسیب کلاهبرداری از طریق ARP در شبکه های کامپیوتری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 918
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهاره سعیدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه،خوزستان ،ایران

احمد سعادتمند

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند،تهران،ایران

محمد خدامرادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه،خوزستان ،ایران

چکیده

به دنبال افزایش حجم روزافزون و پیشرفت نوع ارتباطات مردمی و سازمانی در جهان، پیچیدگی، وسعت و امنیت شبکه ها روزبه روز پر اهمیت تر و حساس تر می شود. تا بدان جا که این مهم طی سال های اخیر پیکان بسیاری از تحقیقات و پژوهش های علمی را به سمت خود متوجه ساخته است. در این بررسی به هدف تسهیل در مراودات امن بین شبکه ای و پروتکل های موجود، یکی از پروتکل های شبکه های Ethernet یعنی Address Resolution Protocol را معرفی و توصیف می کنیم. و از آن روش حل و بعد به بازی در این پروتکل که منجر به شنود اطلاعات موجود در شبکه توسط افراد غیرمجاز می شود را به اختصار بیان می داریم. در پایان جمع بندی از موارد و توصیفات بیان شده خواهیم گفت که با روند رشد شبکه ها، روزبه روز از امنیت اطلاعات در دنیای فناوری اطلاعات کاسته شده و باید هرچه سریع تر ماشین جدید جهت برون رفت از این بحران را جویا شد. از نظر نویسنده مقاله، بهترین راه، اجرایی ساختن شبکه ای جدید و کامل با ساختاری مشخص البته امن می باشد.

کلیدواژه ها

Network Security ، ARP Spoofing ،ARP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.