بررسی وضعیت ایمنی در کتابخانه های عمومی شهر تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی ایمنی در کتابخانه ها
- کد COI اختصاصی: LIBSECURITY01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1146
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، علم اطلاعات و دانش شناسی(مدیریت اطلاعات) دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی ارشد،علم طلاعات و دانش شناسی(مدیریت اطلاعات) دانشگاه شهید بهشتی
کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کارشناسی پژوهشگری علوم اجتماعی، دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده
هدف: یکی از مهمترین وظایف کتابخانه ها ایجاد امنیت و آرامش برای کارمندان و مراجعان به کتابخانه است، هدف از پژوهش حاضر بررسى ایمنی کتابخانه ها ی عمومی وابسته به نهاد کتابخانه های عمومی شهر تهران می باشد. روش پژوهش: براى نیل به اهداف پژوهش، علاوه بر مطالعات نظرى و بررسى ادبیات پژوهش، داده ها از طریق چک لیست محقق ساخته درباره سنجش میزان امنیت ساختمان کتابخانه ها گردآوری شد. جامعه و نمونه آمارى این پژوهش، همه کتابخانه های عمومی وابسته به نهاد کتابخانه های عمومی شهر تهران در سال 1393 می باشد. که تعداد آنها 45 کتابخانه بود و پرسسشنامه برای همه کتابخانه ها ارسال شد.روش پژوهش به لحاظ هدف کاربردى و از نظر چگونگى گردآورى داده ها از نوع تحقیقات پیمایشى- تحلیلی است. یافته ها:تحلیل داده ها از طریق آمار توصیفى و استنباطی انجام گرفت و نتایج نشان داد که وضعیت ایمنی کتابخانه های عمومی وابسته به نهاد کتابخانه های عمومی شهر تهران در حد متوسط به بالا قرار دارد و کتابخانه ها تمهیداتی را برای ایمنی در برابر عوامل بیولوژیک و حریق اندیشیده اند اما وضعیت سیستم تهویه کتابخانه در سطح مطلوبی قرار ندارد.کلیدواژه ها
ایمنی در کتابخانه ، ساختمان کتابخانه ، کتابخانه های عمومی شهر تهرانمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.