بررسی تاثیر کارتیمی بر بهبود سازمانی در بانک ملی شهرستان همدان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: VALIASR02_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 677
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، ایران
دانشیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، ایران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر کارتیمی کارکنان بر بهبود سازمانی در بانک ملی شهرستان همدان می باشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف یک تحقیق کاربردی، از لحاظ روش جزء تحقیقات توصیفی از نوع همبستگی و از لحاظشیوه گردآوری دادهها یک تحقیق کمی میباشد. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان بانک ملی شهرستان همدان می باشند که در سال 1931 در این سازمان مشغول به فعالیت هستند که تعداد کل آنان 981 نفر می باشند. نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان و کرجسی و با روش تصادفی نسبی به تعداد 132 نفر برآورد گردید. ابزار اندازه- گیری کارتیمی، پرسشنامه 29 سوالی لنچیونی ) 1932 ( و ابزار اندازهگیری بهبود سازمانی، پرسشنامه 22 سوالی لوک و کروفورد ) 2222 ( بود. نتایج بدست آمده از تحلیل رگرسیون نشان داد که کارتیمی کارکنان بر بهبود سازمانی تاثیر معنیداری دارد. همچنین ابعاد کارتیمی از جمله اعتماد، توجه به نتیجه کار، عدم ترس از برخورد، تعهد و مسئولیت پذیری کارکنان سبب افزایش بهبود سازمانی می شوند. از طرفی مولفه تعهد بیشترین تاثیر را بر ارتقای بهبود سازمانی داردکلیدواژه ها
کارتیمی، بهبود سازمانی، بانک ملیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.