کاربرد بیوتکنولوژی برچسب های فیوژن
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم شیمی، زیست شناسی و زمین شناسی
- کد COI اختصاصی: CBGCONF02_450
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2139
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، بیوتکنولوژی میکروبی،گروه ژنتیک، دانشکده علوم، دانشگاه شهرکرد
استادیار، علوم سلولی مولکولی، گروه ژنتیک، دانشکده علوم، دانشگاه شهرکرد
دانشجوی کارشناسی ارشد، زیستشناسی سلولی - مولکولی، گروه زیستشناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان
دانشجوی کارشناسی ارشد، بیوشیمی، گروه زیستشناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان
چکیده
برچسب های فیوژن پروتئینی، یکی از ضروری ترین ابزارهای مورد استفاده در افزایش سطح بیان محصولات پروتئینی نوترکیب به شمار می آیند، که باعث سهولت تخلیص، و تسریع در بازیابی ویژگی های طبیعی ساختاری و عملکردی پروتئین ها می گردند. در حال حاضر، طیف وسیعی از برچسبها با کاربردهای چندگانه در اختیار محققان قرار دارد، که آنها را قادر ساخته، با توجه به ویژگی های پروتئین موردنظر خود، ایده آلترین برچسب فیوژن پروتئینی را، با هدف انتخاب مطلوبترین روش تولید و تخلیص پروتئین نوترکیب، برگزینند. امروزه بحث تولید وتخلیص پروتئین های نوترکیب در بسیاری از حوزه های بیوتکنولوژی، به ویژه در زمینه ی کشف، و تولید داروهای نوترکیب، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. در این گزارش به بررسی گروهی از برچسب های موثر در انحلال پذیری، و افزایش سطح بیان پروتئین نوترکیب، پرداخته می شود. همچنین در ادامه، پس از معرفی تکنیک تخلیص چند مرحله ای و دو برچسبی TAP، تعدادی از برچسب های تمایلی رایج و موثر در تخلیص، به طور اجمالی معرفی می گردد.کلیدواژه ها
پروتئین نوترکیب، برچسب تمایلی، فیوژن پروتئین، تخلیص، بیوتکنولوژیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.