تولید نانو الیاف پلی اکریل آمید وکسیم جهت رفع الورگی سموم ارگانو فسفره

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و صنعت سبز
  • کد COI اختصاصی: HEGI01_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علارف فخر علی

کارشناسی ارشد مهندسی ساختار های نائو لیفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی نساجی تهران

سید وحید عبادی

دانشجوی دکتری مهندسی تکنولوزی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان دانشکده مهندسی نساجی اصفهان

بزرگمهر مداح

عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین ع دانشکده علوم پایه گروه شیمی تهران

چکیده

سموم ارگائو فسفره که به طور وسیع در کشاورزی ، حشره کش ها و آفت کش ها استفاده می شود . یکی از معظلاتی هستند که محیط زیست بان مواجه می باشد . برای جلوگیری از خطرات ناشی از این سموم تحقیقات زیادی انجام شده است و هم اکنون نیز محققین زیادی در این زمینه در حال مطالعه می باشند . موادی که در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرند شامل پودر ها ، نانو ذرات ، نانو الیاف و غیره می باشند . در این میان روش الکتروریسی روشی است که بسیار ساده بوده و از طریق آن محلول پلیمر ی یامذاب پلیمر ی به نانو الیاف تبدیل می گردد. استفاده از نانو الیاف در این زمینه به دلیل خواص منحصر به فرد آن ها از جمله تخلخل بالا ونسبت سطح به حجم بالا بسیار سودمند می باشد . لذا ما در این پژوهش از نانو الیاف جهت هیدرو لیز سموم ارگانوفسفره استفاده کردیم و ابتدا پودر طی فر آیند الکتروریسی تولید گردیدو درنهایت نانو الیاف پلی اکریل آمیدوکسیم برای هیدرولیز سموم ارگانو فسفره استفاده شد جهت تایید تبدیل پودر PANبه PAAO از دستگاه تبدیل فوریه مادون قرمز FTIR. و برای بررسی ساختار نانو الیاف از میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM استفاده شد . همجنین دستگاه کروماتو گرافی گازی GC برای انالیز کارایی این نانو الیاف در هیدرولیز سم دیمتوات مورد استفاده قرار گرفت . نتایج نشان داد که پودر PAAO باموفقیت تولید شد و همجنین نانو الیاف یکنواختی از ان تهیه گردید و میانگین قطر نانو الیاق 117 نانو متر بوده است و آنالیز کارایی نیز نشان داد که این نانو الیاف جهت سم زدایی بسیار مناسب می باشد.

کلیدواژه ها

سموم ارگائوفسفره ، نانوالیاف ،پلی اکریل آمیدوکسیم ، الکتروریسی ،پلی اکریلونیتریل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.