بررسی استفاده از روش گیاه پالایی در حذف TNT از خاک و اب الود ه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و صنعت سبز
- کد COI اختصاصی: HEGI01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 789
نویسندگان
دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشگاه مهندسی شیمی
دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشگاه مهندسی شیمی
چکیده
در کنار سایر الایند ه های الی ، الودگی به وسیله ی مواد منفجره نیز مشکلات جدی برای محیط زیست به وجود اورده است . مواد منفجر ه در هنگام تولید ، جابجایی و استفاده در اماکن نظامی ،موجب الودگی اب های سطحی و زیر زمینی ، خاک ها و رسوبات می شوند . این مواد از طریق اب و مواد غذایی وار د بدن انسان و سایر جانداران شده و مشکلاتی جدی برای سلامتی در پی خواهد داشت . درمیان مواد منفجره 4.2.-6 تر ی نیترو تولئن TNT بیش ترین مصرف را دارد . مطالعات گسترده ای در زمینه ی شناسایی راه های حذف و تخریب این الاینده در طبیعت صورت گرفته است . درمیان این روش ها استفاده از فر ایند های اکسیداسیون پیشرفته ، خاکستر سازی ، لندفیل کردن و استفاده از اب فوق بحرانی ،مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است . اما این روش ها عمدتا گران بوده و مشکلات دیگرین را براین محیط زیست به و جود می اورند. بنابر این تلاشهای فراوانی برای شناسایی روش های ارزان تر درعین حال ، دوستدار محیط زیست صورت گرفته است ، که تکنولوژی استفاده از گیاهان ؛ گیاه پالایی ) برای جذب و تخریب TNT یکی از روش هاست ، به طور کلی گیاه پالایی فناوری استفاده از گیاهان برای تخریب ،تغییر یا سم زدایی ا ز گروه های مختلف الایند ه می باشد . در این تحقیق انواع روش های گیاه پالایی ، مطالعات انجام شده در زمینه گیاه پالایی TNT وهمچنین استفاده از گیاهان تغییر ژنتیکی یافته برای افزایش کار ارایی این تکنولوژی مورد بررسی قرار گرفته است .کلیدواژه ها
گیاه پالایی ،TNT ،آب ،خاک ،جهش یافتهمقالات مرتبط جدید
- مدیریت پسماندهای پتروشیمی در ایران
- جایگاه معماری سبز در چشم انداز شهرهای تاب آور
- کاربرد برنامه ریزی همکارانه در سوانح طبیعی (مطالعه موردی امداد و نجات وشبکه های دسترسی شهری در زمان وقوع زلزله)
- وضعیت کیفی هوای کلان شهر تهران بر اساس شاخص AQI طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲
- مانور ابزاری مناسب برای فرآیند یادگیری و پاسخی موثرجهت کاهش خسارات ناشی از شرایط اضطراری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.