بزرسی تاثیزات تکنولوصی سیستم اطلاعاتی جغزافیایی (GIS) بز توسعه گردشگزی مجازی شهری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی آینده پژوهی،علوم انسانی و توسعه
- کد COI اختصاصی: NCFHD01_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 798
نویسندگان
کارشناسی ارشد جغرفیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور ساری
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور ساری
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور ساری
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور ساری
چکیده
امروزه گردشگری به عنوان یکی از مهمترین صنایع توسعه پایدار ف فرصت بزرگ فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای کلانشهرها و مادر شهرهای جهانی از جمله کلانشهرهای ایران بوجود می آورد . این صنعت در ساختارهای فضایی ،فرهنگی، اجتماعی واقتصادی عصر پسامدرن در جامعه حال حاضر شهری ایران بسیار با اهمیت است ر اساس چنین ویژگی ، امروزه گسترش فضاهای با جمعی و ایجاد مراکز فراغتی و تفریحی مدرن یکی از اهداف مهم برنامه ریزان مدیریت کلانشهر های جامعه در حوزه گردشگری شهری است . توسعه گردشگری شهری با ارتقای ابعاد کمی و کیفی با حداکثر بازده یکی از مهمترین فعالیت های عمده مدیریت اجرایی شهرها در عصر حاضر می باشد . گردشگری می تواند یکی از منابع مهم در آمد زا و اشتغال زا برای منطقه باشد . برای گسترش این صنعت می توانیم از تکنولژی GIS به عنوان یکی از ابزار کارآمد جهت رسیدن به گردشگری مجازی شهری استفاه نماییم . با کاررد این سیستم گرشگران می وانند بدو صرف وقت و هزنه اضافی به آنچه که می خواهند با یک کلیک به آن برسند . از طریق این سیستم یک گرشگر قبل از شروع سفرش می تواند خدماتی نظیر مکان یابی مناظر دیدنی رزرو بلیط خدمات حمل و نقلی ،رزرو اماکن اقامتی ، رزرو بلیط وروری موزه ها و ابنیه باستانی و تمامی عواملی را که جهت ایجاد یک سفر خوب و به یاد ماندنی لازم است را داشته باشد و با توجه به سن ، انگیزه و جنس نع صسفر خود را تعیین نماید تکنولوژی سیستم اطلاعات جغرافیایی یکی از ارکان مهم ارتقا صنعت گرشگری در بخش گردشگری مجازی و جذب گردشگران داخلی و خارجی بوده که نقش وافری در بالا بردن سطح اقتصادی منطقه دارد . تحقیق حاضر با هدف میزان توجه به تاثیر تکنولژی GIS بر گردشگری مجازی شهری انجام پذیرفته است که با بهره گیری از گرشگری مجازی بر پایه سامانه اطلاعات جغرافیایی به ارزیابی میزان انگیزی گرشگران در استفادهاز این سیستم شناسایی شد . جهت دستیابی به این سیستم با بهره گیری از روش توصیفی و تحلیلی و است . در نگارش و گرد آوری اطلاعات این مقاله از دو روش کتابخانه ای ( مطالعه مقالات، گزاراشاتو کتابهای متعدد ، طرح های و پزژوهش ) موضوع تاثیرات تکنولوژی سیستم اطلاعاتی جغرافیایی GIS بر توسعه گردشگری مجازی شهری مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است .کلیدواژه ها
تکنولوژی ، سیتسم اطلاعاتی جغرافیایی ( GIS)، توسعه گردشگری، گردشگری مجازی شهریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.