بررسی ارتباط بین بدهی و مدیریت سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MNGTCONF03_117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1130
نویسندگان
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
دانشجوی ارشد حسابداری
چکیده
بدهی و اقلام تعهدی شاخصی برای مدیریت سود شرکتهای پذیرفته شده در بررسی اوراق بهادار تهران است. تنوع بخشی محصولات فرصتی برای شرکتها فراهم میسازد تا از فعالیت نظارت به افراد بستانکار جلوگیری کنند. با بررسی 171شرکت طی سالهای 48 48 نتایج نشان میدهد که ارتباط تلفنی بین بدهی و سود وجود دارد. مدیران در شرکتهای با اهرام مالی بالا سود کمتری دارند. و شرکتها از تنوع بخشی محصولات جهت جلوگیری از کنترل وامدهندگان استفاده میکنند ود ست به سودمیزنند. این امر تأثیر بدهی به مدیرتی سود را افزایش میدهد. با بررسی 171 شرکت در طی همین سالها نشان میدهد کهشرکتهایی که متنوعترند )با شفافیت کمتر( مدیریت سود دارند و اثرات بدهی بر روی اقلام تعهدی انتقادی منتفی است. و شرکتها از تنوع بخشی محصولات جهت جلوگیری از کنترل وامدهندگان استفاده میکنند.حسابداری راهنای خوبی جهت پیشبینی وجوه نقد آتی شرکت میباشد و محدودیتهای ذاتی در آن باعث شده که تحلیل گران کیفیت سود را شخص بهتری برای پیشبینیها و تصمیمات خود بدانند. یافتهها نشان میدهد چه در سطوح پایین بدهی و چه در سطوح بالا آن رابطه بین بررسی و کیفیت سود معکوس استکلیدواژه ها
تنوعبخشی محصولات مدیریت سود بدهی اقلام تعهدی اختیاری تأمین مالی از طریق بدهی کیفیت سودمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.