فن آوری های نوین در حوزه بهداشت و درمان: مروری بر معرفی برترین فن آوری ها در بیمارستان ها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCC01_421
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2374
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد، ایران
دانشجوی فناوری اطلاعات سلامت، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد، ایران
چکیده
فن آوری اطلاعات در حوزه بهداشت و درمان برای پشتیبانی از نیازهای جامع بیمارستان ها و مراکز پزشکی شاملبیمار، مدیریت مالی، فرعی و....طراحی شده است و اغلب به تعامل بین مردم، پردازش و حمایت از سیستم هایموجود در بیمارستان به منظور بهبود کیفیت خدمات ارائه شده و ارتقا سلامت می پردازد. استفاده از فن آوریها همچنین کیفیت، امنیت و کارآیی مراقبت بهداشتی را بهبود می بخشد و دارای پتانسیل بالقوه برای کاهشهزینه های بهداشت و درمان می باشد. فن آوری های نوین موجب بهبود کیفیت و ایمنی می گردند و در حوزهسلامت برای جمع آوری اطلاعات، ارتباطات بین ارائه دهندگان سلامت، درمان و... استفاده می شوند. اینمطالعه سیستماتیک با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با فن آوری های نوین در بهداشت و درمان و دریافت450 مقاله از سایت ها و بانک های اطلاعاتی انجام شد. از فن آوری های نوین می توان به RFID, EHR, ADM, EMM, CPOE, PACS, CDSS و... اشاره کرد که از چهار کارکرد اصلی جمع آوری داده هایسلامت، گردآوری، تجزیه و تحلیل و ارتباطات برای تصمیم گیری، ارتقا سلامت و کاهش خطاهای پزشکیاستفاده می کنند. ظهور فن آوری های جدید، علاوه بر حل مشکلات هزینه، ارائه خدمات با کیفیت و رضایتبیمار را موجب شده است. هدف از این مطالعه معرفی فن آوری هاین نوین در حوزه بهداشت و درمان می باشد.کلیدواژه ها
فن آوری اطلاعات، فن آوری های نوین، بهداشت و درمان، بیمارستانمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.