سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITCC01_143
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 647
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی حرکت یک ماشین بدون سرنشین با استفاده از کنترل فازی
چکیده مقاله:
وسایل نقلیه اتوماتیک با توجه به مزایای بالقوه خود که در رانندگی بدون سرنشین دارند در پژوهش و صنعت بسیار مورد توجهقرار گرفته اند. با استفاده از شبیه سازی رایانه ای در کنترل حرکت و سرعت وسایل نقلیه می توان خطا و هزینه ها را کاهشداد. منطق فازی، روشی متفاوت را برای مسائلی فراهم میآورد که نیاز به کنترل دارند. این روش بر آنچه که سیستم باید انجامدهد متمرکز است، نه بر چگونگی انجام کارها . بهکارگیری منطق فازی، ساده بوده و قادر است مسائل پیچیدهای را که باروشهای معمولی ریاضی حل نمیشوند، به سادگی و در زمانی کمتر حل کنند. این منطق، همانند دانش فرد خبره، عملمی کند. در این مقاله جهت کنترل یک ماشین بدون سرنشین از طریق کنترل فرمان و فشار پدال گاز جهت رسیدن به مقصدیک کنترل کننده فازی ارائه شده است به گونه ای که ماشین می تواند با نزدیک شدن به موانع تصمیم گیری کرده و مسیرمناسب را پیدا کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ITCC01_143 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/450931/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دادگر، سیدمحمدحسین و یوسفیان، فاطمه،1394،شبیه سازی حرکت یک ماشین بدون سرنشین با استفاده از کنترل فازی،کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات،تربت حیدریه،https://civilica.com/doc/450931
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، دادگر، سیدمحمدحسین؛ فاطمه یوسفیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، دادگر؛ یوسفیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- علوی، سید محمد و قنبرزاده، افشین و علوی، سید عنایت ...
- فعالیان، احد و انصاری، حسین و صدرالدینی، علی اشرف، (1390)، ...
- Iluminada Baturone, Francisco J. Moreno-Velo, Santiago S anchez- Solano, and ...
- Xinyu Wang, Mengyin Fu, Yi Yang, Hongbin Ma, (2013), "Lateral ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی و تحلیل دینامیکی آشوب در حرکت انتقالی- دورانی ماهواره ژیروستات سه محوره
- جایگاه اصول و قواعد دادرسی در نظام دادرسی مدنی ایران
- واکنش تاخیری قیمت سهام، عدم تقارن اطلاعاتی و بازده سرمایه گذاری شرکتها
- بهبود خوشه بندی k-means با به کارگیری الگوریتم ژنتیک
- بررسی کاهش هزینه بهره برداری استفاده کنندگان راه ها با نگهداری مناسب و به موقع روسازی ها (نمونه موردی راه های استان بوشهر)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی فرآیند شکل دهی کلینچ در ورق های فلزی و آلومینیومی به روش المان محدود
- Algorithmic designing of the Intake valve and Exhaust valve based on empirical formula by Catia software on Thunder ۰۹ vehicle
- شناسایی مهمترین مولفه های هوشمندسازی در مراکز اقامتی گردشگری (راهنمای جامع جهت افزایش رضایت و جذب گردشگران)
- بررسی الگوریتم های فراابتکاری و نقش آفرینی موثر آنها در سرویس ترکیبی سازمانی
- الگوریتم زمانبندی کارهای چند منظوره برای بهینه سازی خروجی به هنگام محاسبات ابری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.