بررسی مقایسه ای حسابداری و حسابرسی دولتی درکشور تایلند و ایران بههمراه پشنهاداتی جهت بهبود وضعیت سیستم حسابداری کشور
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی حسابداری،مدیریت اقتصاد
- کد COI اختصاصی: NCARA01_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 871
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری دانشگاه شهید باهنر کرمان .
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان.
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی تهران.
چکیده
یکی از اهداف دولتها ارائه خدمات به واحدهای زیرمجموعه خود میباشد. این واحدهای زیر مجموعه غالبأ هدف ارائه خدمت داشته و در قبال خدمات ارائه کرده ی خود درآمدی کسب نمیکنند. این واحدها منابع لازم برای خدمات خود را از دولت (از طریق بودجه عمومی کشور) دریافت میکنند. دولتها برای تخصیص منابع موجود میان این بخش ها از اطلاعاتی که از قابلیت اتکای کمی برخوردار بوده و اغلب به موقع نمیباشند استفاده میکنند. پدیده بحران اقتصادی که کشور تایلند در دهه آن را تجربه نمود از جمله مداخله صندوق بینالمللی پول، سرنگونی دولت وقت و همچنین مشکلات اقتصادی پدیدآمده، نیاز به اطلاعات مالی با کیفیت تر را جهت برنامهریزی برای سروسامان دادن به سیستم اقتصادی کشور را بیش از پیش نمایان نمود. در این مقاله سعی شده است وضعیت کنونی حسابداری و حسابرسی تایلند تشریح و در پاره ای از موارد باسیستم کنونی کشورمان مقایسه و پیشنهاداتی جهت بهبود گزارشات مالی و حسابرسی ارائه گردد.کلیدواژه ها
حسابداری دولتی، حسابرسی دولتی، عملکرد حسابرسی دولتیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.