نقش تشکیل کمیته حسابرسی از طریق کنترل و نظارت بر ثبت و طبقه بندی رویدادهای مالی باعث افزایش دقت و اطمینان در ثبت فعالیت های مالی در صندوق کارآفرینی امید

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی حسابداری،مدیریت اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: NCARA01_118
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 571
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید ادوایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده

به علت ف شارهای روزافزون نا شی از قوانین و مقررات، همچنین رقابت های بازار آزاد، هیات مدیره به ناچار نقشی فعال تر و مسئولیت بیشتر در قبال سهامداران و مدیران اجرایی بر عهده دارد. این کنترل و نظارت در بیشتر موسسات از طریق کمیته حسابرسی فعال میگردد. چنانچه ضعف های عمده ای در سیستم کنترل داخلی کشف شود باید به کمیته بررسی کننده غیر اجرایی گزارش شود زیرا میتواند ن شانه ضعف کلی مدیریت ق سمت مورد ر سیدگی با شد. مو س سات پولی و مالی در دنیای کنونی که محور اصلی پا سخگویی می با شند با افزایش عوامل و فشارهای درون سازمانی و برون سازمانی مواجه می با شند. همچنین کاهش منابع، افزایش هزینه ها، افزایش اندازه و پیچیدگی این نوع موسسات و همچنین ازدیاد قوانین بان ی این واحدها را با مسائل و مشکلات زیادی در این دهه نموده است. ح سابر سی داخلی، فعالیتی مستقل و مشاوره ای با اهداف مطمئن می باشد که برای آفریدن ارزش و بهبود عمل رد سازمانی طراحی شده است. حسابرسی داخلی به شرکت کمک می کند تا بوسسسیله یک روی رد سیستماتیک و انظباطی که ا ربخشی ریسک مدیریت، کنترل و فعالیت ها را ارزیابی و بهبود میبخشد، به اهداف خود برسد. واضح و بدیهی است که کمیته حسابرسی و واحد حسابرسی داخلی در واقع مانند یک گروه با هدف مشترک به منظور ا ر بخشی بیشتر عمل می کنند. نظارت مالی به دو بخش نظارت مالی قبل از خرج و نظارت مالی بعد از خرج تق سیم می شود:هدف از اعمال نظارت مالی قبل از خرج، تطبیق درخوا ست ها و خدمات د ستگاه اجرایی با قوانین و مقررات مربوط و حصول اطمینان از و وجود منابع مالی مزب برای تادیه تعهدات می باشسسد. در حالی که هدف اصلی نظارتمالی بعد از خرج، انجاب تماب کنترل هایی ا ست که بعد از م صرف منابع مالی و با همان اهداف نظارت قبل از خرج صورت می گیرد. هدف اصلی این تحقیق یافتن پا سخی منا سب برای این سوال ا ست که ت ش یل کمیته حسابر سی و ا ستقرار واحد حسابرسی داخلی در این صندوق است.

کلیدواژه ها

کمیته حسابرسی، کنترل و نظارت بر بت ، تصمیم گیری، طبقه بندی رویدادهای مالی،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.