ارزیابی و تحلیل پدیده لنگی برش در ساختمان های مرتفع با استفاده از نرم افزار ABAQUS
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: CONFUCIAN01_228
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 701
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
گروه عمران، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر، ایران
گروه عمران، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر، ایران
چکیده
در صورتی که ارتفاع ساختمان از یک حد معینی بیشتر شود و جزء ساختمان های بلند قرار گیرد،سیستم های سازه ای متداول جوابگوی نیازهای طراحی و بویژه ضوابط لرزه ای نخواهد بود. جهتپاسخگویی به نیازهای فوق، سیستم جدیدی تحت عنوان سیستم لوله ای ابداع شده است. در سیستمسازه های لوله ای به علت انعطاف پذیری تیرهای پیرامونی قاب، تغییر شکل های ناشی از برش ایجاد می شود که به نام پدیده تاخیر برشی معروف بوده و سبب می گردد که کارایی سیستم های لوله ای تااندازه ای کاهش یابد. در صورتی که تأخیر برشی به حداقل برسد، می توان انتظار داشت که ساختمان های بلند لوله ای همانند یک تیر طره ای عمل نماید. در این مقاله علل و نحوه ایجاد پدیده تأخیر برشی در ساختمان های بلند لوله ای مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است و تاثیر پارامتر های مختلف بر کاهش وافزایش تاخیر برشی بررسی شده است. نتایج نشان می دهد که در صورت استفاده از ترکیب زیگزاگ در مهاربندی های ساختمان، مقدار شاخص تاخیر برشی تا 32 % کاهش می یابدکلیدواژه ها
تاخیر برشی، نرم افزار آباکوس، سازه های بلند، مهاربند زیگزاگمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.