بررسی تاثیر حالتهای مختلف توزیع بار جانبی بر روی نقطه عملکرد سازه بنایی بهسازی شده با روکش بتنی مسلح

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: CONFUCIAN01_203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 428
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامین علامیر

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه دانشگاه شهید مدنی آذرایجان

رامین جواری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه دانشگاه شهید مدنی آذرایجان

امیررضا صادقیان لیلان

دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی دانشگاه آزاد تبریز

چکیده

مصالح بنایی از زمان های بسیار قدیم در ساخت و ساز ساختمان ها به کار میرفته است. با وجود توسعه استفاده از مصالح پیشرفته تری چون بتن مسلح و فولاد، ساختمانهای با مصالح بنایی هنوز هم شمار بسیاری از ساختمانهای مسکونی و عمومی را در جهان شامل میشوند. مقررات اجرایی، مصالح مختلف، تکنولوژی و فنون علمی متفاوت در کشورهای مختلف، در دوران مختلف ساختمانسازی، محدوده وسیعی ازانواع ساختمانهای بنایی را در جهان به وجود آورده است. این اختلافات به دلایل متفاوتی از قبیل مصالحی که در ساختمان سازی به کار میرود )سنگ، خشت، آجر، بلوکهای سفالی(، محل ساختمانسازی )شهری و روستایی، زمان ساختمان سازی، کاربر یساختمانها )مسکونی، عمومی( و سیستم سازهای میباشدبا توجه به آنکه تعداد زیادی از ساختمانهای منااق مساکون ی همچنین اغلب ساختمانهای دارای اهمیت تاریخی و فرهنگی در کشور ما با استفاده از مصالح بنایی ساخته شده است، بررسی آسیب پذیری این نوع سازه ها تحت اثر زلزله دارای اهمیت خاصی می باشد. این مقاله با نگرشی برساختمان قدیمی دبیرستان فردوسی تبریز با عمری بالغ بر یک قرن به بررسی تاثیرحالتهای مختلف توزیع بار جانبی بر روی نقطه عملکرد سااختمانها ی با مصالح بنا یی بهسازی شده با روکش بتنی مسلح با استفاده ازروش تحلیل بارافزون pushover می پردازد

کلیدواژه ها

مصالح بنایی ، نقطه عملکرد، تحلیل بارافزون ، مقاومسازی ، شاتکریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.