رد یابی نقطه ماکزیمم توان کلی در سیستم های فتوولتاییک تحت شرایط سایه جزیی با الگوریتم IPSO) Improved Particle Swarm) Optimization

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق با محوریت انرژی های نو
  • کد COI اختصاصی: NEEREC08_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 522
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده حمیده نژادحسینی

گروه مهندسی برق، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول، ایران.

محمود قنبری

گروه مهندسی برق، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول، ایران- نویسنده مسئول

چکیده

امروزه استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر به دلیل مزایایی چون هزینه تعمیر و نگهداری پایین،فراوانی منبع ،دوستدار محیط زیست و... بسیارموردتوجه قرار گرفته است.به منظور دست یابی به بیشترین میزان بازده از یک سلول فتوولتایک به عنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر،سیستم فتوولتاییک باید بتواند در نقطهماکزیمم خود کارکند.در این مقاله از الگوریتم Particle Swarm Optimization(IPSO) Improved جهت ردیابی نقطه ماکزیمم توان در آرایهفتوولتاییک تحت شرایط سایه جزیی استفاده شده است .به منظور بررسی صحت روش پیشنهادی شبیه سازی و نتایج آن برای یک الگوی سایهدلخواه نشان داده شده است که موفقیت روش پیشنهادی را تایید می کند.

کلیدواژه ها

آرایه فتوولتاییک ، شرایط سایه جزیی، ردیابی نقطه ماکزیمم توان،الگوریتم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.