تحلیل نقش ساختار سرمایه در کشورهای در حال توسعه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد،مدیریت،حسابداری با رویکرد ارزش آفرینی
- کد COI اختصاصی: MAVC02_133
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 417
نویسندگان
دانش اموخته کارشناسی ارشد مدیریت دولتی
چکیده
اگرچه اکثر تحقیقات تجربی مرتبط با الگوی ساختار سرمایه در بازار سرمایه آمریکا و چند کشور توسعه یافته دیگر نظیر انگلستان و ژاپن صورت گرفته است اما موضوع ساختار سرمایه در اقتصاد بازار کشورهای در حال توسعه نیز اهمیت و جایگاه خود را دارد. متأسفانه به دو دلیل زیر این موضوع در نظام اقتصادی کشورهای در حال توسعه در هالهای از ابهام باقی مانده است. اول اینکه؛ اقتصادهای در حال توسعه، اهمیت اندکی را به نقش واحدهای اقتصادی در فرایند توسعه اقتصادی قائل میشوند. دوم اینکه؛ تقریباً تا دو دهه اخیر، واحدهای اقتصادی در اغلب کشورهای کمتر توسعه یافته در انتخاب گزینههای منابع تأمین سرمایه مورد نیاز خود با محدودیت اساسی مواجه بودهاند. از جمله این محدودیتها میتوان به حاکمیت اقتصاد دولتی و سلب رقابت از واحدهای اقتصادی غیر دولتی، عدم توسعه بازار و محدود بودن منابع تأمین مالی اشاره کرد. بررسی عوامل مؤثر بر ساختار سرمایه به شرکت کمک میکند تا با توجه به شرایط موجود، ترکیبی از تأمین مالی را انتخاب کند که بیشترین بازده حقوق صاحبان سهام را با حداقل هزینه سرمایه داشته باشد.کلیدواژه ها
ساختار سرمایه،هزینه سرمایه و تامین مالیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.