اولویت بندی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک با استفاده از روش QFD فازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد،مدیریت،حسابداری با رویکرد ارزش آفرینی
  • کد COI اختصاصی: MAVC02_132
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 583
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدنورالدین کشاورز

دانشجو، کارشناسی ارشد مدیریتMBA گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور تهران- واحد دماوند

محمدرضا دارائی

استادیار، گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور تهران- واحد دماوند

چکیده

در سالهای اخیر، گسترش روزافزون فناوری اطلاعات و ایجاد فرصتهای جدید در صنعت بانکداری، موجبات توجه بیشتری به مقوله بانکداری الکترونیک گردیده است. خصوصاً پیشرفت در فناوری بیسیم، ظهور تلفنهای همراه هوشمند، اینترنت و انعطافپذیری زمانی و مکانی این تکنولوژیها، ارائه خدمات بانکداری برای مشتریان را در قالب بانکداری الکترونیک فراهم آورده است. بانکداری الکترونیک، فرصتی را برای انجام خدمات جدید به مشتریان موجود و جذب مشتریان جدید در اختیار بانکها قرار داده و روز به روز در حال گسترش است. اما شاید سلیقهها و دغدغههای مختلف مشتریان (خواسته های مشتریان) و چالشهای بانکداری الکترونیک بگونهای مانع توسعه آن گردیده است. لذا در این پژوهش از طریق بررسی ادبیات تحقیق، کارهای دیگر محققان و مصاحبه با مشتریان بانکی به شناسایی عوامل مؤثر بر فازی و بررسی نظر خبرگان، این QFD پذیرش این فناوری توسط مشتریان بانکی پرداختهایم و سپس بااستفاده از روش عوامل را اولویتبندی نمودهایم. نتایج حاصل از این تحقیق میتواند جهت ارائه راهکار برای حل این مشکل در راستای گسترش روزافزون بانکداری الکترونیک مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیک، روشQFD ؛ فازی؛ خواسته های مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.