مقایسه تاریخچه زمانی جابجایی طبقه بام در ساختمان های با پایه گیردار و ساختمان های دارای جداساز لرزه ای پایه، مستقر بر انواع ساختگاه ها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCNMS04_182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 617
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالحسین حداد

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان

حسین نادرپور

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان

نادر جامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- گرایش ژئوتکنیک

چکیده

ایران پهناور ما، با ساختار ویزه ای لرزه ای و زمین ساختی، وجود گسل های فعال و لرزه خیری زیاد در زمره ی مناطق با خطر بالای زلزله در جهان قرار دارد. گواهی تاریخ، اطلاعات مستند علمی و تجربه ی وقوع زلزله های مکرر، بیانگر این است که اکثر نقاط کشور و شهرهای مهم، در معرض وقوع زلزله های شدید است که بعلت توسعه ی ناسازگار با خطر زلزله، آسیب پذیر و خطرپذیر می باشند. توسعه ی روزافزون علم مهندسی سازه و زلزله، همچنین افزایش دانش فنی و تجربه عملکرد لرزه ای سازه های موجود تحت زلزله های مکرر و مختلف، نقش اساسی در بهبود و روند رو به توسعه ضوابط آیین نامه های طراحی سازه ها در دهه های اخیر، داشته است. بگونه ای که از یک سو، قوانین جامعی برای کنترل نیروهای لرزه ای وارد بر سازه ها، تدوین گشته و از سوی دیگر، روش های نوینی برای کاهش خسارات ناشی از زلزله ها به جوامع انسانی تحویل داده شده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.