ارزیابی ویژگی های لرزه خیزی سد مخزنی کوار
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: چهارمین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: ICEGE04_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1522
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات گروه زمین شناسی مهندسین مشاور تماوان
چکیده
مقاله ای که ارائه می گردد برگرفته از مطالعات مرحله دوم لرزه زمین ساخت سد مخزنی کوار(میرزای شیرازی) که در خرداد ماه 1382 تهیه گردید. در این مطالعات سعی شده است با نگاهی متفاوت و ویژه بر مسائل ریخت زمین ساختی ، نوزمین ساختی و ساختمانی مدل زمین ساختی گسترده پیرامون ساختگاه سد تهیه شود بطوری که در آن مکانیزیم و توالی زمان بندی حرکت گسلها مشخص گردد بر اساس این مدل چهار گسل سپیدار، موک، دهداری و شیراز در پیرامون ساختگاه سد شناسایی شد که بر اساس داده های ساختاری عملکرد گسلهای سپیدار و موک به صورت رانده و گسلهای دهداری و شیراز به صورتراستالغز تخمین زده شد. اگرچه به دلیل عدم وجود نهشته های عهد حاضر در امتداد گسلهای مزبور تشخیص فعالیت آنها بر این اساس ناممکن است اا با توجه به انطباق رو مرکز زمین لرزه های دستگاهی بر روی گسلهای سپیدار، موک و شیراز سابقه لرزه خیزی را می بایست محتمل در نطر گرفت. بر اساس شواهد فوق و از سوی دیگر ساختار منطقه نقشه لرزه زمین ساخت و نهایتا قطعه بندی گسلهای پیرامون ساختگاه تهیه شد.کلیدواژه ها
زمین ساخت ، ریخت زمین ساخت ، نو زمین ساختاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.