بکار گیری معماری پایداری در ساختمان های بلند مرتبه دهه اخیر، لندن بریتا نیا

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری
  • کد COI اختصاصی: ICICA01_0503
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 646
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زیبا خدایی

گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر، عجب شیر ، ایران

چکیده

ساخت ساختمان های بلند مرتبه در سراسر دنیا به سرعت در حال افزایش است و این روند به دنبال رشد جمعیت و گسترش روز افزون شهرها و افزایش تقاضا برای فضا در مناطق پر جمعیت، سرعت بیشتری گرفته است. همینطور که این آسمان خراش ها به ارتفاع بیشتری می رسند، تبدیل به نمادی از برتری و قدرت، پیشرفت تکنولوژی و توسعه اقتصادی کشورها می شوند.ساختمان های بلند به دلیل مقیاس متفاوت در رابطه با مصرف انرژی یا تولید آلودگی زیست محیطی، نسبت به ساختمان های کوتاه ،اثر گذار تر هستند؛بنابراین ضروری است تا در طراحی ساختمان های بلند راهکار هایی به این منظور اتخاذ شود .مفهوم پایداری نه تنها در حوزه مصرف انرژی بلکه در ارتباط با کیفیت فضایی نیز باید مورد توجه قرار گیرد. باگرم شدگی کره زمین و نازک شدن لایه ازن بعلت استفاده از انواع آلاینده ها،افزایش آلودگی محیط زیست وانقراض گونه های زیستی ، همه و همه با هم می آمیزند تا ضرورت بوم شناسی و مسائل زیست محیطی را برای آینده قابل پیش بینی گردانند ، با این شرایط ، معماری پایدار، چه به عنوان عملی در راستای خلق فضای انسانی و تنظیم رابطه انسان و محیط فیزیکی و چه به عنوان محصول این فرآیند ،همواره با محیط پایدار در آمیخته و در یک چهار چوب کلی می توان آن را به معنی خلق محیط پایدار انسان ساخت تعبیر نمود.

کلیدواژه ها

آسمان خراش ، معماری پایدار ، مصرف ، انرژی ، باد ، نور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.