ارزیابی روشهای مختلف مقیاس سازی شتابنگاشتها برای تحلیل بهروش دینامیکی غیرخطی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری
- کد COI اختصاصی: ICICA01_0373
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 908
نویسندگان
دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش زلزله، دانشگاه سمنان
دانشجوی دکترای مهندسی زلزله، دانشگاه سمنان
چکیده
به منظور برآورد دقیق پاسخ سازه برای یک سطح خطر هدف نیاز به یک مجموعه مناسب از رکوردهای حرکت زمین میباشد که به سطح مشخصی از شدت لرزهای به منظور تأمین نیازهای لرزهای آییننامه موردنظر، مقیاس شده اند. با هدف ارزیابی عملکرد لرزهای سیستمهای سازهای، در این مطالعه روشهای مختلف مقیاس سازی شتابنگاشتها موردارزیابی قرار میگیرد. در این تحقیق از سه روش مقیاسسازی شامل روش مقیاسسازی استاندارد 2800 ، روش مقیاس- سازی FEMA440 ، روش مقیاسسازی در حوزه زمان به روش حداقل کردن مجذور مربعات، استفاده شده است. به منظور مقایسهی روشهای مقیاسسازی مذکور، آنالیز تاریخچه زمانی غیرخطی با استفاده از نرمافزار OpenSees بر روی قابهای فولادی 7 و 15 طبقه و 5 دهانه با سیستم قاب خمشی فولادی متوسط انجام شده است و نتایج حاصل به همراه روش پوشآور تطبیقی DAP بهعنوان معیار اصلی، ارزیابی شده است. رکوردهای مورداستفاده شامل 10 شتاب نگاشت دور از گسل میباشند. نتایج بررسیها نشان میدهد مقیاسسازی به روش استاندارد 2800 ، در مقایسه با سایر روشهاتخمین بیشتری از مقادیر جابجایی و دریفت طبقات سازههای مختلف ارائه میدهدکلیدواژه ها
مقیاس سازی شتابنگاشت، تحلیل دینامیکی غیرخطی، شاخص پراکندگیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.