اثر شبیه سازی اطلاعات ساختمان بر مدیریت پروژه ها و کاهش هزینه B.I.M

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری
  • کد COI اختصاصی: ICICA01_0023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2044
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهزیار شفقت

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

روش های نوین اجرای ساخت وساز و بهسازی ساختمان ها جهت بهبود کیفیت ، کاهش زمان و هزینه و افزایش بهره وری آنها همواره مورد نظر مهندسان عمران و معماری بوده است. ساخت و بهسازی ساختمان ها، فرآیندی است که نیازمند وجود اطلاعات کافی مربوط به اجزای سازه ای ساختمان و صرف هزینه و زمان نسبتاً بالا جهت دستیابی به ایناطلاعات می باشد. هر قدر اطلاعات به دست آمده از اجزا و شرایط ساخت دقیق تر باشد، تصمیم های اتخاذ شده برای انتخاب روش های ساخت و بهسازی بهینه تر خواهند بود و هزینه لازم برای اجرای این عملیات کاهش خواهد یافت. در صده اخیر هر تکاملی در فن آوری با پیشرفت در علوم کامپیوتر حاصل شده است. یکی از هیجان انگیزترین پیشرفت های اخیر در زمینه مدیریت ساخت، ظهور تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان یا به اختصار BIM می باشد. مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM روند طراحی ای هوشمند بر پایه ی مدل سه بعدی بوده که به کل چرخه ی عمر ساخت، ارزش های کیفی و داده اضافه می نماید. مدل سازی اطلاعات ساختمان به دست اندرکاران مهندسی و ساخت و ساز کمک می نماید تا به هدفی دقیق در پروژه های ساختمانی و یا ساختاری دست پیدا کنند. در این مقاله برانیم بدون ورود به مسائل فنی BIM سعی شود تا یک نمای کلی از این نوآوری برای علاقه مندان ارائه گردد

کلیدواژه ها

شبیه سازی ،مدیریت ساخت، بهسازی، مدیریت پروژه BIM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.