درمان های طب سنتی و ترکیبات ضد سرطان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: CRSTCONF01_497
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1075
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا رضاخانی

مرکز تحقیقات باروری و ناباروری، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ایران

پگاه میرزاپور

مرکز تحقیقات باروری و ناباروری، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ایران

محمدرسول خزاعی

مرکز تحقیقات باروری و ناباروری، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ایران

مظفر خزاعی

مرکز تحقیقات باروری و ناباروری، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ایران

چکیده

سرطان تکثیر سلولی غیر طبیعی و رشد سلولی بدون کنترل می باشد. سلول های سرطانی سلول های نرمال را مورد تهاجم و تخریب قرار می دهند. عوامل کارسینوژن باعث آسیب DNA و از دست دادن عملکرد ژن ساپرس کننده تومور( TSG ( می شوند که نتیجه آن شکل گیری تومور و متاستاز است. سرطان می تواند در هر طبقه اجتماعی، هر نسل، هر گروه سنی و حتی جنین ها در سراسر جهان توزیع شود. از علل اصلی سرطان کارسینوژن های فیزیکی مانند در معرض اشعه فرابنفش قرار گرفتن، کارسینوژن های شیمیایی مانند ترکیبات شیمیایی القا گر سرطان، سیگار کشیدن، م رژیم غذایی نامتعادل، فاکتورهای شغلی، وراثتی، هورمونی، متابولیکی، فاکتورهای حیاتی مخصوصا ارگانیسم های کوچک مانند باکتری و ویروس ها هستند. داروهای شیمی درمانی دارای اثرات جانبی سمی و مقاومت دارویی می باشند. گیاهان به مدت طولانی بهداشتن منابع قابل اطمینان و عالی برای توسعه داروهای ضد سرطانی جدید مد نظر بوده اند. گیاهان نقش پیشگیرانه و درمانی برای سرطان دارند. تعدادی از گیاهان اثرات جانبی ناشی از شیمی درمانی و رادیو تراپی را کاهش می دهند و دارای هزینه های درمانی کمتری هستند. ترکیبات طبیعی دریایی و عناصر معدنی نیز دارای توانایی در مهار تومور می باشند. در طب سنتی ترکیبات متعددی برای انواع سرطان ها وجود دارد. از سوی سازمان بهداشت جهانی جستجوی ترکیبات جدید و طبیعی ضد سرطانی توصیه شده است.

کلیدواژه ها

ترکیبات طبیعی، گیاهان، طب سنتی، سرطان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.