بررسی عوام موثر بر توانمند سازی کارشناسان توزیع نیروی برق استان خوزستان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: MEAE01_1056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 456
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیروس کراهی مقدم

استادیار،عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجد سلیمان

محمود چاروسایی

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات خوزستان

چکیده

پژوهش حاضر از نوع پژوهش های توصیفی-کاربردی است،جامعه آماری مورد بررسی در این تحقیق کارشناسان توزیع نیروی برق استان خوزستان به تعداد 94نفر می باشند که از میان آنها براساس جدول مورگان تعداد نمونه متناسب با جامعه به تعداد 73نفر تعیین گردد.ابزار جمع آوری اطلاعات در این پژوهش پرسش نامه می باشد. پرسش نامه استاندارد مبتنی بر 35سوال طراحی شد و برای تعیین روایی و اعتبار پرسش نامه از روایی محنوایی و ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید. افراد نمونه که از طریق نمونه گیری تصادفی سیستماتیک و بر مبنای تشکیلات سازمانی انتخاب شدند. جهت تجزیه اطلاعات بنا به ضرورت از شیوه های آمار توصیفی از قبیل فراوانی،فراوانی تجمعی و نسبی و میانگین،استفاده شد.همچنین در بخش آمار استنباطی از روش ها و تکنیک های مختلفی نظیر آزمون همبستگی(ضریب همبستگی پیرسون)،رگرسیون گام به گام و تجزیه مسیر استفاده گردید. براساس ضریب همبستگی پیرسون میان توانمندسازی کارشناسان و مؤلفه های مورد بررسی در سطح یک درصد ارتباط معنی دار وجود دارد. برای تحلیل داده ها از رگرسیون گام به گام استفاده و براساس آن چهار مؤلفه محیط کاری،بهینه سازی فرایندها و روش های کاری،اطلاعات دانش و مهارت شغلی و مشخص بودن اهداف،مسئولیت ها و اختیارات وارد مدل رگرسیونی شده و به میزان 0/99% تغییرات را به خود اختصاص دادند. نتایج تجزیه علیت نشان داد که متغیر محیط کاری بیشترین تاثیر مثبت و مستقیم بر روی توانمند سازی کارشناسان داشت و به طور غیرمستقیم و منفی از طریق بهینه سازی فرایندها،اطلاعات دانش و مهارت شغلی و مشخص بودن اهداف و مسئولیت ها بر روی توانمندسازی تاثیر گذاشته است.

کلیدواژه ها

فرایندها،محیط کار،دانش ارتباطات،قدردانی،اهداف مشخص،توانمندسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.