مقایسه نابهنجاری اجتماعی در میان نوجوانان خانواده های تک والد و دو والد
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: MEAE01_0816
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 442
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت آموزش عالی،دانشگاه علوم و تحقیقات تهران (نویسنده اول)
کارشناسی ارشد راهنمایی و مشاوره، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت(نویسنده دوم)
کارشناسی ارشد آمار، دانشگاه علوم و تحقیقات فارس(نویسنده سوم)
چکیده
بی گمان خانواده به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار اجتماعی نقش مهمی در بروز نابهنجاریهای اجتماعی فرزندان ایفا می کند از همین رو، این مقاله با تأکید کارکردهای اصلی خانواده، می کوشد تا نقش و تأثیر آن را در بروز نابهنجاریهای اجتماعی فرزندان به طور جداگانه مطالعه و بررسی کند.این تحقیق از نوع علی مقایسه ای است. در – جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه محقق ساخته که پایایی و روایی به کمک رجوع به متخصصین و روش های 76 نفر مهرجو تک والد و 28مناسب آماری ارزیابی و در حد قابل قبولی بود انجام شده است. پرسشنامه در میان مهرجو دو والد تکمیل شد. کجرفتاریهای اجتماعی در میان هردوگروه تک والد و دو والد با شیوع بیشتری نسبت به نوجوانان غیرمهرجو مشاهده می شود. کجرفتاری هایی چون فرار از خانه، فرار از مدرسه، استفاده از مواد مخدر و مشروبات الکلی در گروه تک والد با شیوع بیشتری وجود داردتوجه به ساختار خانواده و حمایت از خانواده های تک والد که اغلب والد حاضر مادران هستند میتوان از بروز کجرفتاری های اجتماعی پیشگیری کرد.کلیدواژه ها
کج رفتاری، نوجوان، خانواده، تک والدمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.