طراحی مدل ارزیابی عملکرد زنجیره تأمین با رویکرد منطق فازی)مورد مطالعه: شرکت کاشی رباط میبد

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: MEAE01_0326
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 660
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منیره بیگی ده آبادی

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، جهاد دانشگاهی یزد

مهناز توکلی بنیزی

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه علم و هنر یزد

سمیه جاویدی

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، جهاد دانشگاهی یزد

چکیده

مدیریت زنجیره تأمین، طی دهه های اخیر مورد توجه صنایع و محققان قرار گرفته است و مقالات گوناگونی در این زمینه منتشر شده است. اما هنوز انسجام کافی بین روش های موجود ارزیابی عملکرد و نیازهای واقعی برای مدیریت زنجیره تأمین وجود ندارد. در این مقاله از روشی نوین در ارزیابی عملکرد، به منظور بهبود عملکردها در مدیریت زنجیره تأمین، استفاده شده است. اهداف روش از جنبه های مدل تسهیل شده زنجیره تأمین، ارزیابی عملکردهای محسوس و غیر محسوس از چند بعد، ارزیابی عملکرد سازمانهای متقاطع، منطق فازی و روش میانگین وزنی مورد بررسی قرار گرفته است. در این روش شاخص های گوناگون از حالت کیفی به حالت کمی تبدیل می شود. مدیران با استفاده از اعداد بدست آمده و مقایسه و ارزیابی آنها قادر خواهند بود جایگاه سازمان را نسبت به شاخص عملکرد ارزیابی کنند و با استفاده از نتایج بدست آمده راهبردها و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت سازمانی را تعریف نمایند، بدین صورت که برای شاخص های عملکرد بالاتر از حد متوسط، با حفظ موقعیت فعلی خود، سعی در بالا بردن شاخص های عملکردی پایین تر از حد متوسط برآیند و بدین منظور از شیوه های نوین مدیریتی استفاده کنند. بعد از اتمام دوره ی بکارگیری راهکارها، مجددا از روش معرفی شده شاخص های عملکردی را به منظور ارزیابی میزان دسترسی به اهداف بدست بیاورند. مطالعه موردی این تحقیق شرکت کاشی رباط میبد واقع در استان یزد می باشد

کلیدواژه ها

مدیریت زنجیره تأمین، تجزیه و تحلیل سیستمی، منطق فازی، ارزیابی عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.