ارزیابی مدیریت شبکه با تکنولوژی های خادم - مخدوم و عامل های سیار قوی
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
- کد COI اختصاصی: ACCSI12_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2883
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه ، دانشگاه امیرکبیر، دانشکده مهندسی کامپیوتر و
عضو هیات علمی دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، گروه کامپیوتر
چکیده
با توجه به گسترش روز افزون استفاده از شبکه های کامپیوتری، لزوم تسریع در انتقال اطلاعات در شبکه های کامپیوتری و مخابراتی امری اجتناب ناپذیر است، لذا باید مدیریت هایی در حوزه های مختلف انجام شود. مدیریت شبکه های کامپیوتری به دو روش متمرکز و توزیع شده با استفاده از تکنولوژی های مانند خادم - مخدوم و عامل های سیار امکان پذیر است. در شبکه های بزرگ، استفاده از روش های مدیریتی مانند مدیریت متمرکز با تکنولوژی خادم - مخدوم باعث افزاشی ترافیک شبکه و کاهش کارایی می شود و در کاربردهای خاصی چون جستجوی داهده ها و جمع آوری اطلاعات از نقاط جغرافیایی دور، استفاده از مدیریت توزیع شده با تکنولوژی عامل های سیار عملکرد بهتری دارد. زیرا عامل سیار دارای ویژگی های نظیر مهاجرت در بین عناصر شکه و دسترسی محلی به اطلاعات است که باعث کاهش ترافیک شبکه و افزایش کارایی خواهد شد. بنابراین در این مقاله مدیریت شبکه بصورت متمرکز از طریق تکنولوژی خادم - مخدوم بامدیریت شبکه بصورت توزیع شده از طریق تکنولوزی عامل های سیارارزیابی شده و در مواردی از قبیل تاثیر عناصر شبکه در کارایی، تاثیر اندازه عامل سیار در حافظه مصرفی، تاثیر اندازه عامل سیار در میزان ترافیک شبکه و تاثیر پهنای باند در کارایی شبکه با یکدیگر مقایسه شده اند.کلیدواژه ها
عامل های سیار ، مدیریت متمرکز ، مدیریت توزیع شده شبکه ، FIPA , MASIF ، ترافیک شبکه های کامپیوتریمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.