یک زبان توصیف معماری برای سیستم های قابل بازپیکربندی پویا
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
- کد COI اختصاصی: ACCSI12_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2259
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
با توجه به افزایش نیاز به سیستم های نرم افزاری با رفتار پویا، موضوع استفاده از معماری های قابل بازپیکربندی پویا امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای ساخت یک سیستم قابل بازپیکربندی پویا نیازمند یک زبان توصیف معماری هستیم که توانایی بیان تمامی نیازمندی های ایندسته از سیستم ها را داشته باشد. علی رغم این موضوع در بیشتر زبان های توصیف معماری به پیکربندی سیستم به صورت پویا نگریسته می شود. لذا در این مقاله به ارائه یک زبان توصیف معماری به نام MyxADL برای سیستم های قابل بازپیکربندی پویا پرداخته ایم. زبان مذکور در کنار توصیف ساختار سیستم، قادر به بیان و توصیف شرایط و سیاست های بازپیکربندی نیز می باشد. در راستای قابل استفاده کردن زبان، MyxADL ابزارهای پشتیبان لازم برای زبان مذکور ارائه و ساخته شده است.کلیدواژه ها
زبان های توصیف معماری ، بازپیکربندی پویا ، زبان xADL 2.0 ، سیاست های بازپیکربندیمقالات مرتبط جدید
- فشرده سازی داده های ساخته شده با پاشش گاوسی در مدل سازی سه بعدی با استفاده از تحلیل مولفه اصلی
- دسته بندی عیوب جوش روی تصاویر پرتونگاری صنعتی با معرفی مدل یادگیری عمیق WeldClassNet
- بهبود تخمین بارندگی از پردازش تصاویر ماهواره ای با تلفیق هوش مصنوعی و داده های جغرافیایی (مطالعه موردی شهرستان بندرانزلی)
- تشخیص بیماری صرع در سیگنالهای الکتروانسفالوگرافی با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات و ماشین بردار پشتیبان کوانتومی
- ارائه روش بهبود شناسایی کشتی در تصاویر SAR با استفاده از شبکه عصبی عمیق مبتنی بر باکس های مرزی چرخشی و الگوریتم توجه ادغام شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.