بررسی میزان سازگاری و ارزیابی میزان عملکرد کمی و کیفی ارقام مختلف پسته در منطقه بوئین زهرای قزوین
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی رهیافت های علمی در صنعت طلای سبز، پسته
- کد COI اختصاصی: NCSAPI01_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1040
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، کارشناس تحقیقات کشاورزی، شرکت کوهبنان، تهران، ایران
دکتری باغبانی و عضو هیئت علمی ایستگاه تحقیقات پسته، دامغان، ایران
چکیده
به منظور بررسی میزان سازگاری و ارزیابی میزان عملکرد کمی و کیفی ارقام مختلف پسته در منطقه بوئین زهرای قزوین، شرکت کوهبنان در مزرعه پاپلی در سال 1390 اقدام به جمع آوری و پیوند 32 رقم پسته شامل رضائی، فندقی قریشی، نیش کلاغی، عباسعلی، شاهپسند، سفید پسته خراسان، ایتالیایی ریز، تاج آبادی، پاکزادی، لاهیجانی، ممتاز، سیف الدینی، فندقی48 حضرتی عامری، شصتی، خنجری، احمدآقایی، نظری، هراتی، بادامی کج، ممتاز 2 داریوش، اکبری، جباری، کله قوچی، قطرویه، رحیم آبادی، سبز پسته، محسنی، سیریزی و موسی آبادی روی پایه های بذری 8 ساله اکبری در باغ کلکسیون ارقام تجاری آن شرکت نمود. در سالهای 1393و1394 اولین داده برداری ها از کلکسیون ارقام پسته در این باغ به عمل آمد. نتایج بررسی اولیه عملکرد کمی موئد آن است که بیشترین میانگین عملکرد در دو سال 93 و 94 در بین 32 رقم، به ترتیب مربوط به ارقام احمد آقایی، جباری و نظری بوده است. از نظر شاخص های کیفی نیز ارقام حضرتی، اکبری و هراتی دارای بالاترین میانگین وزن 100 دانه ارقام عباسعلی، ایتالیایی ریز و خنجری دارای بالاترین میزان خندانی و ارقام قطرویه، رحیم آبادی، ایتالیایی ریز و حضرتی دارای کمترین میزان پوکی و ارقام حضرتی، هراتی و اکبری دارای بهترین انس و ارقام رحیم آبادی ، سبز پسته و نظری دارای بالاترین درصد مغز میباشند. از نظر شاخص تعداد دانه در خوشه نیز به ترتیب ارقام فندقی قریشی و لاهیجانی دارای بیشترین تعداد دانه در خوشه میباشند. این مطالعه به مدت دو سال دیگر ادامه خواهد داشتکلیدواژه ها
سازگاری، عملکرد، ارقام، پسته، قزوینمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.