بررسی نقش کارکنان دانش محور سازمان های یادگیرنده در توسعه پایدار

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF03_386
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1486
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا فرخنده زاده

مدرس آموزش و پرورش فارس، دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی مهر اروند

وهاب قائدی

دکتری مدیریت آموزش، مدیر گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد داریون و مدیر گروه متوسط اداره کل آموزش و پرورش فارس و همکار واحد پژوهش

مریم جاوید

مدرس آموزش و پرورش کهکیلویه و بویراحمد

فاطمه کاظمی راد

کارشناس ارشد اقتصاد دانشگاه آزاد بندرعباس

چکیده

در عصر تبلور تکنولوژی و ارتباطات مدیریت کارکنان و سازمان های دانایی محور متفاوت از اداره آن ها در سازمان های بوروکراتیک و ماشینی خواهد بود . نیروی انسانی سازمان های دانایی محور که به دانش گر معروفند اغلب می توانند به طور هم زمان روی چند پروژه کار کند و می داند وقت خود را چگونه به آن ها اختصاص دهد. آن ها می توانند نتایج تلاش های خود را از طریق عوامل نرم مانند هوش هیجانی و اعتماد، بسیار بیشتر نمایند. انتقال و به اشتراک گذاشتن دانش و یادگیری فعال از وظایف کارگر را به دانش به حساب می آید. این تفاوت ها، باعث شده است مدیران سازمان های دانایی محور، توجه خاصی را به نحوه اداره دانش در آن معطوف نماید و اداره آن ها جزء اهداف اصلی سازمان قرار گیرد. مدیران این سازمان ها، باید سیستم های ارتباط و پاداش را متفاوت از سازمان های ماشینی تأیید نمایند و تلاش کند خودگردانی، شبکه دانش و سلسله مراتب را با هم متناسب سازد. دانش گرانه استقلال طلب کند و به کیفیت کار می اندیشد. آن ها صاحب دانش کدگذاری شده هستند که تقی کردن آن مشکل است. این کارکنان از ویژگی ها و نیازمندی های خاصی برخوردار هستند و رضایت شغلی در آن ها متفاوت از سایر کارکنان حاصل می شود. در این پژوهش، ضمن توصیف برخی از صفات و ویژگی های دانشوران جهت معرفی بیشتر این کارکنان، الزامات شغلی، انتظارات شان .

کلیدواژه ها

یادگیری سازمانی، سازمان های یادگیرنده، کارکنان دانش محور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.