بررسی تأثیر سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی ERP و شیوه های مدیریت زنجیر امین SCM و مرد شرکت (مورد مطالعه: تأمین کنندگان قطعات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب )

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF03_376
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 730
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا پور ناصری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش داخلی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

موسی مجتبایی

استادیار مدیریت دولتی دانشکده علوم انسانی رشته مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامعه شوشتر

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی تأثیر سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی ERP و شیوه های مدیریت زنجیره تأمین SCM در عملکرد شرکت های تأمین کننده قطعات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به مرحله اجرا درآمده است. تهدید پیش رو از نظر هدف کاربردی، از لحاظ روش اجرا توصیفی و از نظر ماهیت، علی می باشد. متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی بود که شامل متغیرهای مستقل سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی و شیوه های مدیریت زنجیره تأمین، متغیر میانجی مزیت رقابتی و متغیر وابسته عملکرد شرکت می باشد. جامعه آماری مورد مطالعه در این تحقیق شامل شرکت های تأمین کننده قطعات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب می باشند که در بیستمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی تهران شرکت کرده بودند. از میان این شرکت ها، 110 شرکت به صورت تصادفی ساده انتخاب گردیدند. داده های مورد نیاز برای تحقیق از طریق پرسش نامه گردآوری شده اند و توسط نرم افزار SPSS و Amos مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان داد که شیوه های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد و مزیت رقابتی و نیز سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی بر عملکرد تأمین کنندگان قطعات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تحصیل مثبت و معنی داری دارد. اما تأثیر سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی بر مزیت رقابتی تأیید نگردید.

کلیدواژه ها

سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی، شیوه های مدیریت زنجیره تأمین، عملکرد، مزیت رقابتی، شرکت های تأمین کننده قطعات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.