بررسی اثرات جذب فارغ التحصیلان ممتاز به عنوان سرمایه انسانی دانشگاه بر شایسته سالاری و مدیریت استعداد (مطالعه موردی: دانشگاه پیام نور استان چهار محال و بختیاری)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF03_341
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 592
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده صفورا کاظمی قهفرخی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد EMBA (مدیریت اجرایی - استراتژیک) دانشگاه پیام نور مرکز گرمسار

علیرضا آبرود

استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری

چکیده

یکی از مهم ترین عواملی که در سازمان ها و به خصوص در دانشگاه ها می تواند موجبات توسعه کیفیت ارائه خدمات و متمایز شدن آن سازمان را فراهم نماید جذب نیروی انسانی در رده های مختلف سازمانی با معیارهایی است که افراد شایسته جهت تصدی پست های سازمانی انتخاب شوند. با توجه به اینکه فارغ التحصیلان ممتاز، سرمایه انسانی دانشگاه می باشند، پژوهش حاضر با هدف بررسی اثرات جذب فارغ التحصیلان ممتاز به عنوان سرمایه انسانی دانشگاه بر شایسته سالاری و مدیریت استعداد در دانشگاه پیام نور استان چهار محال و بختیاری انجام شده است. این پژوهش از نوع هدف کاربردی و به روش کمی و به شکل توصیفی می باشد. با استفاده از پرسش نامه های استاندارد و با روش نمونه گیری ساده تصادفی در سطح نمونه (120 نفر از کارکنان و فارغ التحصیلان ممتاز) داده های مربوط جمع آوری شد و برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی، آمار استنباطی و نرم افزار spss استفاده شد. روایی پرسش نامه تأیید شده است و پایایی پرسش نامه بر اساس ضریب آلفای کرونباخ برابر با 0/93 به دست آمد. طبق یافته های پژوهش رابطه معناداری بین مؤلفه های شایسته سالاری و مدیریت استعداد با تحصیلات و معدل وجود دارد همچنین رابطه معناداری بین سرمایه انسانی و شایسته سالاری و مدیریت استعداد وجود دارد و سرمایه انسانی بر شایسته سالاری و مدیریت استعداد تأثیر مثبت دارد.

کلیدواژه ها

جذب و، فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه، سرمایه انسانی، شایسته سالاری، مدیریت استعداد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.