بررسی میزان اهمیت ریسک های مراحل پیش از اجرای پروژه های بزرگ عمرانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MOCONF03_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 724
نویسندگان
در رشته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه فردوسی مشهد
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
براساس جدیدترین نگرش ها مدیریت ریسک در تمامی امور مربوط به پروژه اشراف دارد. اما در بسیاری از تحقیقات، ریسک های موجود در مراحل قبل از اجرا، مهم ترین عوامل شکست و به تأخیر افتادن پروژه ها هستند. موضوع بسیار مهمی که در این خصوص مطرح می گردد چگونگی شناخت این ریسک ها و واکنش به آن ها با استفاده از روش های مختلف است اما متأسفانه اکثر مدیران پروژه نسبت به این موضوع بی توجه هستند. ارزیابی و رتبه بندی ریسک ها در پروژه های پر مخاطره نظیر پروژه های سدسازی از جمله اقدامات ضروری برای مدیریت و ارائه پاسخ به ریسک های مرتبط است . این مقاله سعی شده است تا با ارائه راهکاری کاربردی، ریسک های موجود در یک پروژه را شناسایی و با استفاده از یک اولویت بندی دقیق و مؤثر از آن ها، مدیریت ریسک را در تمام مراحل آن بود بخشد و ریسک ها را به فرصت هایی برای انجام هرچه بهتر پروژه تبدیل نماید. همچنین نشان داده شد که مهم ترین زمان برای مدیریت ریسک مراحل قبل از اجرا گرمی مطالعات و برنامه ریزی پروژه است. به طوری که حتی ریسک هایی که در مراحل پایانی پروژه اتفاق می افتند ریشه در همان مراحل قبل از اجرا دارند و همین موضوع اهمیت این تحقیق و پژوهش هایی در این حوزه را مشخص می سازد.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک، برآیند تحلیل سلسله مراتبی، مراحل قبل از اجرای پروژه، پروژه های عمرانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیشگیری از تقلب: ارتباط آن با مثلث تقلب، سوت زنی و حسابرسی
- بررسی تاثیر مدیریت دانش بر تفکر استراتژیک منابع انسانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
- الگویی برای برنامه ریزی و ارزیابی پارک های علم و فناوری مبتنی بر مدل منطقی
- جایگاه زنان در حسابداری و حسابرسی: مروری بر چالش ها و مسیر رو به جلو
- تحلیل عوامل موثر بر گرایش مشتریان به استفاده از محصوالت اعتباری ( BNPL )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.