بررسی جو سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر از دیدگاه مدیران و اعضای هیئت علمی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF03_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 820
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی صادق پور آذری

کارشناس ارشد رشته مدیریت صنعتی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی امل

فاطمه غمخواری

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر

حمیده بادامچی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تحقیقات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

حمید محرمی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر

چکیده

تحقیق حاضر با هدف بررسی جو سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر از دیدگاه مدیران فضای بیعت علمی تدوین شده است. مؤلفه های جنبه سازمانی هالپین و کرافت در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت . روش پژوهش حاضر توصیفی و پیمایش دینی باشد. جامعه آماری این پژوهش کلیه مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر می باشد که تعداد 152 نفر به عنوان نمونه با استفاده از روش نمونه گیری طبقه بندی نسبتی انتخاب شده اند. برای گردآوری اطلاعات از پرسش نامه هالپین و کرافت استفاده شده است که روائی آن با استفاده از روایی سازه مورد تأیید قرار گرفته است و پایایی آن با استفاده از دو نیمه کردن آزمون 0/84 به دست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل فرضیه های پژوهش علاوه بر استفاده از شاخصه های توصیفی از روش های آمار استنباطی نتیجه آزمون t تک نمونه ای استفاده شده است . نتایج حاصل از تحقیق به این صورت بود که، از دیدگاه اعضای هیئت علمی جد سازمانی در کلیه مؤلفه های آن مورد تأیید قرار گرفت. میانگین نمره جو سازمانی 3/21با انحراف معیار 0/8می باشد که حاکی از جمله بالاتر از متوسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر از منظر جعبه سازمانی می باشد و در نتیجه t مورد آزمون در متغیر جعبه سازمانی از نظر آماری معنی دار می باشد ( p0/01 < ) و نشانگر نیاز به حرکت این دانشگاه به سمت ایجاد فضای سازمانی مطلوبی باشد.

کلیدواژه ها

جو سازمانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کلیبر ، هتلپین و کرافت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.