بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی (مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MOCONF03_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 898
نویسندگان
دانشیار گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، حسابرس دیوان محاسبات استان خراسان جنوبی
کارشناس ارشد حسابداری، حسابرس ارشد دیوان محاسبات استان خراسان جنوبی
چکیده
نیروی انسانی به عنوان استراتژی ترین منبع سازمان پیش از سایر عوامل دیگر مورد توجه می باشد. مدیران موفق برای به کارگیری نفوذ در تفکرات، عملکرد و هدایت منابع انسانی نیازمند مهارت های سیاسی می باشند. دفتر سیاسی اغلب به عنوان توانایی برای نفوذ مؤثر بر دیگران تعریف می شود. هدف از این پژوهش بررسی دیدگاه رفتارهای سیاسی بر استراتژی های تغییر نیروی انسانی در کارکنان اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی می باشد. این پژوهش کاربردی و از لحاظ روش گردآوری داده ها از نوع توصیفی - پیمایشی و هم بستگی می باشد. جامعه آماری شامل 1٬016 نفر بود که براساس جدول تعیین حجم نمونه کرجسی و مورگان، 278 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند. تجزیه و تحلیل های مربوط بر اساس تعداد (249) پرسش نامه برگشتی از جامعه هدف با استفاده از نرم افزار Spss و آزمون های ضریب پیرسیون و اسپیرمن انجام گرفته است. جهت ارزیابی مؤلفه های استراتژی تغییر منابع انسانی از پرسش نامه استاندارد مقیمی و رمضان (1٬390) و پرسش نامه رفتار سیاسی (19) سؤالی دوبرین (1٬978) استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیات پژوهش بیانگر رابطه مثبت و معنادار بین رفتارهای سیاسی و استراتژی های تغییر نیروی انسانی از جمله تغییرات در دانش، نگرش، رفتارهای فردی و رفتارهای گروهی و سازمانی می باشد.کلیدواژه ها
رفتارهای سیاسی، استراتژی، نگرش، رفتارهای فردی، رفتارهای گروهی و سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیشگیری از تقلب: ارتباط آن با مثلث تقلب، سوت زنی و حسابرسی
- بررسی تاثیر مدیریت دانش بر تفکر استراتژیک منابع انسانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
- الگویی برای برنامه ریزی و ارزیابی پارک های علم و فناوری مبتنی بر مدل منطقی
- جایگاه زنان در حسابداری و حسابرسی: مروری بر چالش ها و مسیر رو به جلو
- تحلیل عوامل موثر بر گرایش مشتریان به استفاده از محصوالت اعتباری ( BNPL )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.