پیاده سازی زمان واقعی آشکار ساز لبه Cannyروی FPGA و نمایش آن روی LCD گرافیکی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته
  • کد COI اختصاصی: MAARS01_369
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 762
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

دانیال یاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق

سیاوش امین نژاد

استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه گیلان

سید فرخ رضوی دریاسری

کارشناسی ارشد مهندسی برق،دانشگاه گیلان

چکیده

پردازش تصویر و ویدئو به صورت زمان واقعی در طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی از قبیل دوربین های مداربسته، مدیریت ترافیک و عکس برداری پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. تشخیص لبه یکی از مراحل کلیدی در پردازش تصویر و شناسایی شیء می باشد. روش های زیادی برای آشکارسازی لبه تصاویر وجود دارد. آشکار ساز لبه Canny به علت کارایی خود و تشخیص لبه در تصاویر نویزی ، به طور گسترده به عنوان الگوریتم تشخیص لبه استفاده شده است. در این مقاله، ساده سازی الگوریتم به منظور کاهش پیچیدگی ریاضی، حافظه مورد نیاز و تأخیر، بدون از دست دادن قابلیت اطمینان برای پیاده سازی بهینه روی FPGA به کار برده می شود. این طرح بر روی تراشه، EP3C25F324C6 از خانواده Altera در نرم افزار Quartus 13.0 پیاده سازی و سنتز شده است. این معماری تصاویر با وضوح 720 * 244 را با سرعت 30 فریم برثانیه فقط با حجم سخت افزار مصرفی 1178 LEs و توان مصرفی 118mw پردازش می کند. حجم سخت افزار سیستم زمان واقعی آشکارساز لبه Canny برابر با 23993 LEs و توان مصرفی آن 67می باشد. همچنین، نتایج معماری ارائه شده از نظر مصرف توان و حفظ عملکرد قابل اطمینان با تصاویر نویزی، تأخیر و حافظه مورد نیاز کم را به وضوح نشان می دهد.

کلیدواژه ها

آشکار ساز لبه،الگوریتم Canny، سیستم های زمان واقعی، FPGA

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.