مدلسازی مدل رایلی کلانر رادار با استفاده از روش ZMNL

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته
  • کد COI اختصاصی: MAARS01_345
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 714
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد آخوندی درزیکلایی

دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

عطاالله ابراهیم زاده

دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

چکیده

راداریک دستگاه رادیویی است که برای مشاهده اجسام و اندازه گیری برخی ویژگی های آنها به وسیله امواج الکترومغناطیسی به کار می رود. کاربرد اصلی رادار و محل پیدایش و رشد آن در صنایع نظامی و هوانوردی است. با پیشرفت تکنولوژی علوم فضایی و اکتشافات گسترده در فضا ، استفاده گسترده از طیف الکترومغناطیسی و سرعت بالای اهداف، محیط الکترومغناطیسی روزبه روز پیچیده تر می شود. بنابراین کلاتر رادار به عنوان مخرب سیگنال های را داریم، نقش بسزایی در مبحث رادار دارد.نحوه مدل سازی و شبیه سازی کلاتر بسیار اهمیت دارد. در این مقاله از روش ZMNL برای مدل سازی کلاتر استفاده شده است. سپس براساس ویژگی های توزیع رایلی سعی شده است توسط ZMNL کلاتر رایلی تولید شود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد کلاتر تولیدی بسیار مشابه با مدل تئوری آن می باشد که این نتایج بیانگر صحت و دقت بالای روش بکار گرفته شده می باشد.

کلیدواژه ها

توزیع رایلی،رادار،روش ZMNL، کلاتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.