تاثیر میزان جریان و دمای پیشگرم بر رفتار منطقه جوش فولاد هادفیلد به روش قوس الکترود دستی SMAW

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته
  • کد COI اختصاصی: MAARS01_272
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 927
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن زلقی

کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

غلامرضا خیاطی

دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

چکیده

در این پژوهش جوشکاری قوس الکترود دستی SMAWفولاد منگنزی آستنیتی با کمترین حرارت ورودی انجام شد. پارامترهای عملیاتی شامل محیط خنک کننده (هوای آزاد و وان آب جاری و جریان های 120 105 90) ،نوع جریان DCEPو تعداد پاس 3عدد برای جوشکاری انتخاب شدند. و برای مشخصه یابی جوش حاصل از میکروسکوپ نوری، سختی سنجی و SEMاستفاده شد نتایج نشان داد که با کاهش حرارت ورودی احتمال تشکیل کاربید در مرز دانه ها و احتمال ترک و شکنندگی در منطقه جوش کاهش می یابد. همچنین انجام عملیات حرارتی و سپس سریع سرد کردن فولاد منگنزی آستنیتیدر آب، باعث حذف رسوبات کاربیدی و در نتیجه بهبود خواص مکانیکی می شود. همچنین برای خواص بهتر و کاربیدهای کمتر در مرز دانه ها و درون دانه ها حداکثر آمپر مورد نظر با یک 300 درجه سانتی گراد باشد.

کلیدواژه ها

ریز ساختار، عملیات حرارتی، فولاد منگنزی آستنیتی، تست سختی، کاربید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.